Čo si myslíte,alebo aké máte skúsenosti s tým keď je vo vzťahu žena staršia do muža. Ak má niekto taký vzťah a klape im to, budem rada ak sa vyjadria.Ďakujem všetkým čo odpovedia.
mladší muž a staršia žena
rozeta ty budeš pravdepodobne výnimka celej biológie, to neznamená, že keď som mladší, že jej to neviem dať pocítiť, tak žena sa cíti ako žena pri starších chlapoch- toto si mrmlem, len tak pre seba
Nikdy by som nechcela partnera mladsieho ako som ja. Mne sa to proste hnusí. Pri starsom chlapovi sa citim ako zena,da mi to pocitiť,pri mladsom by som si pripadala ako decko.
no ja to mam opacne muz je starsi o 9rokou ale mama ma partnera-uz manzela dnes sa vzali a dost mladsieho ale pomaly im to ide len tu je ten rozdiel ze on je inej narodnosti tak ma aj ińe zviki ako mi.ale myslim si ze sa to da ved vek nieje dolezity ale skor ako si rozumiete a ci mate nieco spolocne nie roky
tak to má byť, lebo ženy dozrievajú psychicky a biologicky oveľa skôr ako muži a keď je muž starší od ženy sú na rovnakom vývojovom stupni a to je na pifu