Dobrý deň. Už pár dní mám bolesti krížov, brucha a bolesti v sedacej časti. Tŕpnutie, tlak, trhanie v oblasti konečníka. Je mi to moc nepríjemné, no neviem si rady.
bolesti krížov
marka 31
ak mozem z vlastnej skusenosti doporucit navstiv poriadneho rehabilitacneho lekara, ktory sa ti bude venovat.
ono to nie je len o masazach, maju viacero metod, jednou z nich je aj akupunktura to je pravda (ale od lekara). mne osobne pomaha. sice mam kratko po operacii, ale pred nou ma zbavila bolesti.po nej ich zatial nemam, no ak sa toho chces zbavit, mala by si takeho lekara navstevovat aj 2roky...+ samozrejme cvicenia aby nedoslo k dalsim degeneraciam
mjanik
ja na akupunkturu chodim, marke31 ak bola doporucena operacia, mozno by jej len na chvilu ustupili bolesti, ale to neznamena, ze by jej predisla. lekari neoperuju za kazdu cenu, ale v pripade nutnosti.
chodila som na nu aj chodim a sam lekar, ktory akupunkturu robi mi povedal, ze ak by bolo mozne predist operacii, urcite by mi nou pomohol. a to je v tom macher!
neviem preco tu ludom nahovaras hluposti, nevidis ani snimok a vsetko by si liecil...ak nieco navrhujes, mal by si v prvom rade poznat stav pacienta a potom navrhovat moznosti s konzultaciou operaterov, co predpokladam nerobis.
neznamena to, ze akupunkture nedoverujem, skor naopak, ale nieco uz o nej viem
Janík prestan uz srandovať s tvojou akupunktúrou, je to presne ako ked bio doporučuje medené produkty. Mam podobne problemy,pred 2 mesiacmi som prekonala silnu chrípku a doteraz sa nemôzem zbaviť bolesti krčnej chrbtice aj driekovej, som po operacii driekovej. Chodím na rehabilitácie, troška mi to pomohlo. Najlepšie mi však robia masáže.
Viva ja mam pocit ze budes mat zapal sedacieho nervu .hovorim to z vlastrnych skusenosti a tam pomoze len neurolog.
Bolesti brucha ustúpili, no stále mám tupú bolesť v krížoch, prechádza to do ľavého kĺba a do stehna. Takéto problémy sa stále opakujú. Prosím, vie niekto niečo k tejto veci? Zápal, nerv, obličky, prechladnutie...?