Ahojte poradte mi co mam robit ked sa mi paci jeden chlapec a sa stretavame len kvoli sexu.Uz som sa ho pitala ci che somnou chodit tak odpovedal ze nie ale sex ano a teraz neviem fakt co mam robit ci sa davat nadalej vyuzivat alebo to skoncit.No ale popravde ja by som to nechcela ukoncit lebo ked sa mam snim stretnut len kvoli tomu sexu tak som stale rada ze ho uvidim.Niekedy mam chut mu povedat vsetko ale nemam v sebe odvahu mu to povedat.Tak mi prosim poradte co mam fakt robit.
chlapec
sústreď sa viac na lásku ako na sex. Lebo potom ťa budú tak ostatní brať ako tento.
no mňa by zaujímalo, koľko máte vy dve rokov (morena a kuzio). fakt odborný pohľad na partnerský život.
Morena tak krasne a mudro ako si to ti napisala by to nenapisal ani sam pan boh. Mas uplnu pravdu. suhlasim
Povedz mu kľudne všetko,čo chceš,ale je mi ľúto,už mu viac nemôžeš dať,lebo si mu už všetko dala...Sex je jediné čím môžeš chlapa naozaj dostať,on sa už nemá o čo v tvojom prípade viac snažiť...Bohužiaľ chlapi nás balia a sú s nami hlavne kvôli sexu,sú schopní urobiť všeličo aby nás dostali do postele a popritom sa zaľúbia srdcom...Lenže ty keď mu dáš hneď na začiatku,alebo bez toho aby sa musel snažiť,tak už pre neho nie si z ostatných hľadísk zaujímavá... Je mi to ľúto,ale asi moc už s ním nenarobíš...