Spal som s jednou babou asi tak par krat bez kondomu...ona mi casom povie ze neberie tablety co som unej bral ako samozrejmost a vobec nechcela kondom teraz mi napise ze uz jej meskaju 5dni...ani raz som to donej nepustil :))je to normalne?
meskajuce dni
diablica tak potom naozaj nechapem naco beries tabletky.nicic si dobrovolne zdravie ked tvoj chlap pouziva este kondom.
Zaujimave ze?
Diablica v inej teme sa vyjadrujes ako si panna u gynekologa a tu zistujeme ze prasis o 106 a beries i antikoncepciu. Zaujimave.
No mozes ty uvazovat ked ta zerie pohladom k tomu paru drinkov v tele:) ty podla coho uvazujes?Ci len tak aky mas den?hm?
nuz..treba dobre rozmysliet do koho zasunies...resp. u mna koho necham zasunut...
Diablica tou Ancou..povaha to si domysli...najhorsie je natom ze som mal pred tym 4rocny vstah....a teraz toto pche
a to nehovorim o tom, ze moj drahy dlho nevedel, ze mam tabletky..a pouzival kondom..teraz to vie a pouziva ho dalej...istota je gulomet...ani jeden z nas nechce kocikovat..hoci keby sa nam podarilo..tak by som si ho vychovala..v ziadnoom pripade by som tu potom nepisala...asi som tehotna, co mam robit...
no tak to by ma zaujimala ta povaha...podla coho sudis..
a cim som ta potesila???
Ze samozrejmost asi preto ze s jej povahov...no coment...Diablica dakujem sima potesila dikles...nie nespravil som sa donej....
To aka samozrejmost? viete, kedy je clovek dospely? ked si uvedomuje ze sexovanim splodi dieta...a ak si si to neuvedomil..tak trosku neskoro...kup si ancu..a bude ti dobre...ona ani tabletky nepotrebuje..a mozees sa do nej aj spravit...