ahojte dievčatá,
už pomaly 3 rok ma trápy hustý, páchnuci výtok z poš..môjmu priateľovi to dosť vadí a mne tiež. Chcem sa opýtať či je takýto stav normálny, lebo som niekde čítala, že výtok má byť číry a bez zápachu. Už som bola aj u gynekologičky a nič mi nato nepovedala.. :((
neviete mi prosím niekto poradiť??
ďakujem
Páchnuci, biely, hustý výtok z pošvy
Skúste vyskúšať čaj: Afroditin čaj zdravia. Mne pomohol.
A to za 3 roky sa tym trapis a nejdes gynekologovi? dost odvazne..
natuška 2 mesiace sa trápíš zapáchajucim výtokom a nemieniš ku gynekologovi?To by si už dávno mala hladať uľavu u gynekologa a nie tu.Neriskuj,chod!
ahojte uz dva mesiace ma trapi vytok zapachajuci po rybach alebo ja ani neviem ako no proste zapacha niekedy to necitim ale pri sexe ano trapi ma to uz neviem co mam robit.mala som nechraneni sex mozno od toho chlapca som mohla nieco chytit?? :-( poradte mi prosim vas dakujem :-(
vsak sa vrat spet ku gynekologovi.urcite ta vezme.inak ten ryby zapach to sa chyti snad od muza co spal s nakazenou babou, ze?
ako sa robi ten kupel z mysieho chvostiku
zdravim,chcem sa opytat ked ma niekto pachnuci vytok po rybach,ci pomaha kupel s mysim chvostikom,ak ano tak ako casto si ten kupel treba robit.A este nieco,je ten vytok nebespecny?
Ano tantum Rosalgin je dobry len netreba zabudat an to, ze po vyplachu si treba dat aj nieco na obnovenie zdraveho posvoveho prostredia napr FLORAGYN, pretize rosalgin vyhubi aj to "dobre" co v posve byt ma..
Mne velmi pomohol Tantum Rosalgin, kupis ho v lekarni stoji cca 150 Sk/ 5 bal. plus aplikacna nadoba. Je to bez predpisu a skoro na vsetko, aj na výtoky hociakého charakteru, aj ako prevencia. To sa da prevarenavoda a urobis si vyplach. Ties som mala gar. vaginalis. no uz si presne nepamatam, ci bral aj moj chlap lieky, myslim, ze ano.