Zeny ktore mate dlhsie vztahy alebo manzelstvo,poznate partnera dokonale aj napriek tomu mate s ním stale chut na sex? Ked som s manzelom chodila stale sme sa milovali odkedy sme manzelia uz to robim na silu a nedokazem sa urobit. Lebo ked vidim ako sa naje a nahlas si odgrgne, prdne hocikde,vybera zradlo zo zuba a vidim mu všetky plomby..je mi zneho zle. Spim s nim nasilu a pritom myslim len nato ake ma neostrihane pazury na nohach a vyrážky na zadku. Vy ked to všetko za tie roky vidite na svojich manzeloch nevadí vam to? Dokazete zazit pri nich orgazmus? A nehovorte mi ze tí vasi chlapi takí niesu...
aj napriek tomu mate nanho chuť?
neviem ci neni som prvy muz co sa zapoji do tejto discusion..chyba mi to tu ked tu citam tie zenske prispevky...
myslim ze kazdy muz ma v tomto urcite problemy s udrziavanim sa..ja si dokazem ulavit tak akurat doma grgnem na cely dom a rodicia na mna hucia..ulavim si len ked som sam hey:-) .hnusy sa mi ked to oco spravi bez hanby..pride mi to ako prasacina..aa co sa tyka v ohlade na zeny taak pred mamou sa drziime...to sme styria chlapi hey...pred frajerkou si to nedovolujem aale grgnut si grgnem ..na tom sa dokazeme zasmiat..hned z mojich ust zaznie pardon a vtedy sa to daa..a to ze sa to u tvojho manzela ukazuje az teraz dokazuje to ze ste sli do manzelstva v neznalosti samich seba..to je na tom smutne si myslim..aa tie nadavky..ku..a je dosti silnee...svedcii to o nizkej inteligencnej urovni aa hranici to s bezbrehym urazanim ktore by sebavedoma zena nemala trpiet..uz len nadavka ako krava ci trubka sa mojej frajerke nepaci aa aj to casto lutujem ..proto to cloveku vyletii aale urcite sa to nemysli doslovne..ja to beriem len ako vyjadrenie maleho sa pocudovania sa nad nejakou situaciou,ktoru ten druhy nezvladne aa tym slovom ho isto nechcem urazit...tod vse
Dramatizujes skus si predstavit ze by si mala neakeho druheho fesaka a robil by to iste mala by si chut
ja som zatial len zasnubena, ale ja som svojho priatela "ucila" si predo mnou prdnut a grgnut... ked si niektory z nas "vonavo" prdne, zo srandy si na toho druheho ponadavame, zasmejeme sa a je to... ved nechcem od neho, aby chudak trpol pri mne v krcoch, alebo tak...
čau wlada, aj toto by sme mohli prirovnať ku nejakému zvieratku
Salamandra - a preco si sa vlastne vydavala ?????
moc to dramatizujes ked ti to vadi tak si si mala naist dievca
moc to dramatizujes ked ti to vadi tak si si mala naist dievca
aj moj priatel predmnou grga aj prdi a noaco.. ved ma pozna , poznam ho aj ja tak preco by sa mal predomnou hanbit.ved sme ludia robia to vsetci tak ako aj ja...pripadalo by mi to take neprirodzene keby odomna utekal keby si chcel ulavit, ved je to ludske a mne to nevadi.. a vlastne aj co by mi na tom malo vadit.. ved nerobi nieco zle alebo neprirodzene.. v spolocnosti nie to je ina vec ale pri mne kludne
jak si si vichovala tak mas
ja som zenska, ale mali by ste niektore zeny vidiet, ako dokazu doslova zasrat zachody a tampony si asi vyberaju a zatocia este s nimi ked je krv aj na najvyssom bode steny, a to ste este nevideli vlozky v sprchach a dokonca aj hovno - zivot na internate (dievcenskom) podotykam je obcas nechutny, tak ja by som to skor brala ze celkovo ludia a nie iba muzi, moj otec napriklad nedokaze mat mastne vlasy pretoze sa neciti dobre a to plati aj o sprche-kazde rano, takze je to v cloveku ako sa mu chce o seba starat co mu prekaza co neprekaza ako sa citi a pod. ale este by kazdy mal brat ohlad aj na druhych aj ked jemu nevadi ani hovno v gatiach...