Seknuta?

Príspevok v téme: Seknuta?
majka_

ked dlhsie sedim na stolicke, tak mam problem sa potom postavit. teda postavim sa, ale v krizovej oblasti citim riadnu bolest, akoby som tam bola seknuta alebo co. moze to byt dosledok urazu, ked som bola v lese, smykla som sa a buchla som si to miesto o pen stromu? to sa mi stalo asi pred 3/4 rokom.

alebo to moze byt aj tym, ze som pred 2 rokmi priblizne sa smykla na klzkych schodoch v zime a tiez som si buchla krize? ale to by bolo asi velmi davno nie? inak som nijaky uraz nemala.

to miesto ma boli aj ked napr. sedim (hoc aj vystreta) na zemi mozno 10 minut a viac a potom sa chcem postavit, tak sa chytam vsetkeho mozneho, aby som sa postavila...

[zruseny12]

majka,neviem,ale su pripady,ze sa to hned neprejavy,len pobolieva malo,napr.ked ma zena osteoporozu praskne jej kost a niekedy ani o tom nevie,je to asi individualne...
a k tomu spaniu,hovorila mi,ze ked clovek spi na bruchu tak si tak odrovna krize...

majka_

no ja zvyknem spat prave na bruchu... teda si lahnem na chrbat a prebudim sa na bruchu :o)... tak ak mi to neprejde (co asi neprejde), zajdem na lekarkou. ale je mozne, ze ta prasknuta kost sa neprejavila pocas plavania, cvicenia...? ale az teraz?

[zruseny12]

MAJKA,najlepsie bude ked skocis k lekar.mna tiez boli oblast krizov a nenormalne niekedy,takze najlepsie zajst k lekar.a este kord ked si spadla,mozes to mat aj prasknute-kost...tazko takto radit.
A este jedna dolezita vec,jedna znama mi poradila,ze nikdy by sa nemalo spat na bruchu,lebo je to velmi zle na krize,spat sa ma na boku...

majka_

kamaratka mi odporuca ist na rontgen, aby som vedela, na com som.

bola som u neurologicky a ta povedala len, ze som po tom pade mala ist na chirurgiu, nech sa pozrie, co sa stalo. ale ja nadhera prevelika... nebola som nikde :o(. sestra - zdravotna sestra mi povedala, ze to nic nie je a prejde to. a skutocne to preslo, ale ozyva sa to opat.

mam ist za obvodnou a pytat si listok na chirurgiu?

slnkosss

Aj ja mam take problemy, raz som sa zohla a uz som sa nevedela postavit. Musela som volat sanitku a bola som na infuzkach. Zistili mi vysunute platnicky a od vtedy mam bolesti, take ako Ty.

majka_

idem ku neurologicke ci sa mi nieco nestalo vtedy. nebola som na rontgen lebo som to nepokladala za dolezite az tak... ved spadla som uz aj v minulosti niekolko krat a zivot isiel dalej...

pytam sa len preto, lebo dnes som chcela ist na speening vecer, ktory zboznujem, a ked ma to takto bude boliet, tak speening asi nevydrzim.