KTORU ANTIKONCEPCIU POUZIVATE???

leerka

ako prvu som brala novynette, ta je dobra, potom lindynette, z tej sm mala strasne nalady a ziadnu chut na sex, potom jeanine, same vytoky, a stale len vytoky a teraz mam zase novynette

machulka006

akinom007 - zlé cytologické výsledky určite nie sú z antikoncepcie... :) ale napríklad to môže byť ž toho, že si začala vďaka antikoncepcii praktizovvť pohl. styk bez prezervatívu...
A tie zdravotné problémy tiež nemusia prameniť z užívania antikoncepcie, samozrejme, je to najjednoduchšie sa tu vybúriť, že to máš z antikoncepcie, ale skús hľdať príčinu aj inde...
každopádne ti držim palce aby si bola čo najskôr v pohode :)

machulka006

akinom007 - zlé cytologické výsledky určite nie sú z antikoncepcie... :) ale napríklad to môže byť ž toho, že si začala vďaka antikoncepcii praktizovvť pohl. styk bez prezervatívu...
A tie zdravotné problémy tiež nemusia prameniť z užívania antikoncepcie, samozrejme, je to najjednoduchšie sa tu vybúriť, že to máš z antikoncepcie, ale skús hľdať príčinu aj inde...

machulka006

machulka006

akinom007 - zlá cytológia ti určite nevyšla z HAK :)
možno práve z toho, že si vďaka HAK začala praktizovať súlož bez prezervatívu...
zlá cytologia z antikoncepcie je nemožná... :)
a tie problémy môžu byť aj z niečoho iného, nemusíš to hneď pripisovať antikoncepcii...jasné, je najjednoduchšie to hodiť na hormonálne tabletky, ale treba hľadať príčinu aj niekde inde...
držím palce aby si bola v poriadku

me for me

ahojte,ja beriem mercilon a som s nou celkom spokojna,len na zaciatku -3mesiace- som mala z tej antiky riadne nervove vykyvy ale inak je v pohode..cena okolo 900sk.

leerka

luliii, aj mna by zaujimalo ktore testy ti vysli zlee? napis sem prosim ta....a mylsim, ze by to zaujimalo aj ostatnych....diky

adulik

žiadnu, ani som nebrala a ani nechcem brať... teraz mám prob. s menštruáciou a doktor ako na bežiacom páse mi išiel predpísať hak... hádam existujú aj iné lieky ako hak... veď to nie je na všetky problémy predsa a nepochopím tie mladučké dievčatká, čo si ju dobrovoľne idú predpísať... lebo majú akné a pod. a tiež som nepochopila jednu mamičku raz tu,ktorá chcela nechať predpísať hak svojej 14 ročnej dcére... akoby to by lentilky