Ahojte, uz druhy den ma trapi riadna nadcha, boli ma hlava, o nose ani nehovorim, kazdu chvilu smrkam a k tomu ma uz zacina boliet aj hrdlo :( K lekarke ist nechcem, aby ma znova nenapchala s ATB.. snad sa da prechladnutie vyliecit aj inak ako antibiotikami. Prosim ak poznate nieco, co mi moze pomoct, aby som do soboty bola fit, prosim piste :) dakujem za rady
Prechladnutie - ako byt fit do soboty ??
Mimi to ja som pisala o manzelovi, Dubacik ma problem sama zo sebou, ak sa nemylim. :-)A Scenica ma pravdu..
Jane to ti lekar povedal ked ti predpisoval antibiotika, alebo z ktorej mudrej knizky to mas?? A kolko teda nase telo potrebuje Cecka, aby sme ho neuzili zbytocne vela? Mozes byt presnejsia?
možeš skúsiť chlebík s cibuľkou, zjesť citrón s cukrom, na nádchu pomáha vdychovať vônu majoránky (zaliať horúcou vodou lyžičku majoránky) pozor nenaparovať iba vdychovať vôňu, piť 3-4 krát denne lipový či bazový čaj, či materinu dúšku na nádchu. Nejaké tie jabĺčka, kiwi..
predavkovat by si sa mohla paracetamolom....velmi nebezpecne
nie, nemozes sa predavkovat..
dubacik daju sa dostat v lekarni aj 1000mg. v tabletak. Moj manzel, ked mu zacinalo byt zle, myslim tym zvysena teplota,bolesti hlavy, svalovka, zapalene hrdlo.. a nemohol si dovolit ostat doma z roboty, kazdu pol hodinu v robotr aj doma zapijal vodou 1000mh C-cka a na druhy den bol fit. Za den uzil 15000mg. Uplne vazne.