Prechladnutie - ako byt fit do soboty ??

Príspevok v téme: Prechladnutie - ako byt fit do soboty ??
dubacik

Ahojte, uz druhy den ma trapi riadna nadcha, boli ma hlava, o nose ani nehovorim, kazdu chvilu smrkam a k tomu ma uz zacina boliet aj hrdlo :( K lekarke ist nechcem, aby ma znova nenapchala s ATB.. snad sa da prechladnutie vyliecit aj inak ako antibiotikami. Prosim ak poznate nieco, co mi moze pomoct, aby som do soboty bola fit, prosim piste :) dakujem za rady

Mimi323

Dubacik, nevšimaj si hlupe pripomienky. Cečkom sa manžel nepredavkuje. Pozri tému vit. C koľko ho potrebujeme. Môže zobrať denne 15 X 1000mg.

csenica

Jane to ti lekar povedal ked ti predpisoval antibiotika, alebo z ktorej mudrej knizky to mas?? A kolko teda nase telo potrebuje Cecka, aby sme ho neuzili zbytocne vela? Mozes byt presnejsia?

xennia

možeš skúsiť chlebík s cibuľkou, zjesť citrón s cukrom, na nádchu pomáha vdychovať vônu majoránky (zaliať horúcou vodou lyžičku majoránky) pozor nenaparovať iba vdychovať vôňu, piť 3-4 krát denne lipový či bazový čaj, či materinu dúšku na nádchu. Nejaké tie jabĺčka, kiwi..

jane0000

je uplne zbytocne pchat do seba tolko cecka, telo si vezme len tolko kolko potrebuje a zvysok sa vyluci z tela....

snela

dubacik daju sa dostat v lekarni aj 1000mg. v tabletak. Moj manzel, ked mu zacinalo byt zle, myslim tym zvysena teplota,bolesti hlavy, svalovka, zapalene hrdlo.. a nemohol si dovolit ostat doma z roboty, kazdu pol hodinu v robotr aj doma zapijal vodou 1000mh C-cka a na druhy den bol fit. Za den uzil 15000mg. Uplne vazne.