odpustili by ste, alebo nie?

Príspevok v téme: odpustili by ste, alebo nie?
pupavka

S priateľom chodím už vyše 3 rokov,máme 23 rokov. a teraz sa mi priznal že pred 2 týždnami bol s jednou babou, on jej volal, on išiel za nou, je to baba, ktorá ho kedysi chcela, ale on ju nie,potom chcel on ju a ona jeho nie. vraj sa s nou chcel len porozprávať,a potreboval zistiť či ja či ona.chcel len porovnať.zistil že nie je nič pre neho.a ešte k tomu mi klamal, povedal že sa len náhodou stretli a rozprávali sa, potom mi povedal dalšiu verziu a o týžden dalsiu, samozrejme každá boal iná. ako to mám chápať?teraz som mu dobrá aj ja. mám s nim ostať,alebo ho poslať nech si ide za nou?

vladuska5

Keby ho to naozaj trapilo, tak by to na nom bolo vidno, povedal by ti hned celu pravdu a nevymyslal by si stale novsie verzie. Tak to vyzera, ze sam nevie, co chce, ale po troch rokoch vztahu by uz v tom mal mat jasno. A s tym alkoholom, to si dobre vystihla, vtedy velmi zapracuje podvedomie a ked to ho taha niekde inde, nie je to dobre. Nenapisala si, ci ta aj podviedol, alebo sa len vybral "na navstevu", lebo to velmi zavazi.

moniqa87

neviem sice ako by som sa zachovala byt v tvojej kozi, ale takto ako nezucastneny clovek ti radim, utekaj dokym mozes...
ono sa to sice lahko povie, ale posud svoju situaciu sama a realne...
potom ine normalne vychodisko ani neuvidis

janine

ked raz zacne klamat tak si ho nahraj...kazda verzia bude uuuplne ina,vlastna skusenost:)
rozides sa s nim a povie ti ze ju uz stihol aj pretiahnut

pupavka

mám ho inak rada, dokázala by som mu odpustit, ale čo ak to urobí znova? akoby ste to riešili vy? ešte na jednu dôležitu vec som zabudla: ked išiel za nou, mal vypité, keby bol triezvy verím tomu že by to neurobil, ale tak mi to teraz pripadá,a koby ju mal stále v podvedomí a ten alkohol ho potisol k tomu čo ho ťahá.

janine

mne sa stalo nieco podobne vo vztahu som zostala a podvadzal v kuse,myslel si ze ked mu to preslo raz prejde znova takze sa s nim rozluc to nema vyznam