Ahojte, nemam huste vlasy, ale ani moc riedke.. len ich mam celkom rovne a vyzeraju velmi "splihlo". Myslite, ze si mozem dat trvalu? ale nie taku uplne brutalnu kuceravu... Aj ked mam farbene vlasy??? Kolko asi stoji taka trvala? diky
Trvala na vlasy?
podla mna trvala dost nici vlasy...skus radsej vyskusat nejaky sampon na objem a potom si ich skus vyfukat s gulatou kefou a uvidis ten super vysledok... :)))...drzim ti palce
nedavaj si trvalu,ja si sem-tam natočim vlasy na papierove(najlepsie z katalogu Eva,Emma)5 cm pásiky, zrolujem a zauzlim na noc,spím v tom,nič ma netlačí a rano si to rozpletiem,vydrži to omnoho dlhsie ako kulmovanie či na natačky.
Ked tak trvalu,tak kamoska mala "prírodnu trvalu" ktora je šetrnejšia k vlasom,vyzera prirodzene ale je drahšia
mala som a mozem povedat ze mi vydrzala rok a pol..vzdy po umyti sa mi brcky vratili, ale tak znicene vlasy som snad este nemala..zmenila sa mi kvalita..uz ich nemam huste ale riedsie a mala som ich aj hrozne slabe..neodporucam, radsej si ich natacaj ale trvala je naozaj ta posledna moznost!!! velmi to nici vlasky i ked mne kadernicka hovorila ze mi dala setrnu...no sak som videla :(( strasne dlho to potom trva ked ti cela odrastie a ak mas rovnejsie vlasky tak to aj blbo vyzera!! :(
ahojcek glacierka,,
ja ti trvalu skutocne neodporucam,, skus byt radsej naturalna a vysledok bude mat vplyv aj na kvalitu vlasov v buducnosti, pre teba je potebna dobra kozmetika na vlasy a spravna starostlivost po umyti,,
pozri tento web tam riesili presne taky problem aky mas ty: xoxo.sk a keby si sa chcela poradit aj s nejakymi inymi odbornickami tak mozes vyhladat kadernictva na tejto stranke besttime.sk ,,, je ich tam mnozstvo a najdes tam aj cenniky
ja som vyskusala a mam ponaucenie:nikdy viac.vlasy ostanu suche,lamave a bez lesku.a cely ten cas som ich nosila v stipci,kym mi neodrastli.zavisi aj od typu vlasu,zenam so suchymi vlasmi by som ju neodporucala.
ahoj ked tak skus gelovu trvalu i ta znici vlasy urcite ale nie tak ako klasicka, a rovne vlasy su super ;-)
jeee trvalu uz by som si nikdy nedala raz som si dala mala som huste vlasy povedala som kadernicke chcem trvalu ale nechcem male brcky ze nechcem vyzerat ako pudlik...po nej...vysledok...cisty pudlik a povedala mi na to reklamacie neprijmame a to som bola v "znackovej" wella... plus vypytali odomna plno penazi a vobec sa ma nepytala predtym ci mam farbene vlasy a podobne ake rizika z toho mozem mat... z mojich hustych vlasov tak ostala kopka suchej slami... do teraz mi brutalne padaju..aj ked mi uz trvala odrastla ...bola tak hrozna ze som 2 roky nosila schytene vlasy a cakala kedy odrastu a strihala a strihala... tak ked uz sa na nu rozhodnete chodte ku kadernicke ktora vam fakt poradi a nesposobi vam taku skodu na hlave
diky konvalinka. a ako casto si tu trvalu treba davat? ked vyrasta, tak potom sa dava iba pri korienky, ci znovu na cele vlasy?
Ahoj, no ja som uz mala trvalu 2x, no aj ked som bola s vysledkom velmi spokojna a nezdalo sa mi, ze mi to znicilo vlasy, tak po 1,5 roku som pocitila ako su oslabene, vyzerali ako pokrcene a kazdy den som si ich musela upravit penovym tuzidlom aj gelom. Takze vlasy ti to znici, no mne sa zda, ze od vtedy ich mam hustejsie a kedykolvek sa rozhodnem ich znovu mat kucerave, tak ich iba umyjem,nerozcesem,ale si dam tuzidlo. Tiez som mala take vlasy ako ty. A vlastne aj mam, ked si nedam po umyti tuzidlo:) Trvala ma stala asi tak ako ked si das melir.