A čo s takým chlapom s ktorým sa problémy riešiť nedajú? My sa nevieme hádať, mňa ide vždy roztrhnúť od zlosti, vykričím všetko možné a on proste len počúva a nič nepovie. Pár krát sa mi už aj stalo že sa zobral a proste odišiel. Akoby to všetko čo mu poviem prešlo dakde okolo neho. Keď robí koľko krát od rána do noci, dokonca aj soboty, sviatky, a dakdy aj nedele. Dotrepe sa večer o 7 niekedy aj neskôr a ja mám skákať od radosti že ho vidím. Ak by mal niekto takúto skúsenosť a mal vzťah so živnostníkom budem vďačná za vaše príspevky. Naposledy ma vytočil tým, že sme mali ísť na lyžovačku a mne sa fakt ráno po celom týždni nechcelo vstávať tak som mu povedala že poďme inokedy a on proste išiel bezo mňa a potom bol ešte odurený že v čom je problém. Mám strach z budúcnosti..
Čo s takým chlapom??
pocuj on robi od rana do noci a ked konecne ma cas,aby ste spolu isli na lyzovacku tebe sa nechce vstavat.vidis preto sa stebou nehada.vidi,ze to nema zmysel
keď mu hučíš za všetko tak sa ani nečuduj, že odchádza.. načo ho chceš zmeniť? je aký je.
a keď si niečo slúbila, že idete sa lyžovať tak prečo on by sám nemohol ísť keď tebe sa nechce..mal dôvod na to uraziť sa..
ale babám také veci moc nedochádzajú, bohužial tak to je
Zaujalo ma to ako ludia reaguju pri urcitych situciach že sa zda ako by boli stroje,ktoré nepoznaju ine riešenie než to co je kdesi v nich zapísane
Lenže keď sa obidvaja zatneme tak je to hotová katastrofa. A trvá to až niekoľko dní..
to máš potom super pohoďáka manžela, skús to urobiť tak ako on a ver mi, že budete mať ozajstnú hádku