Chcela by som sa opýtať skusenych dievčat ake je to mať orgazmus?..trapi ma, že ked mam sex s priatelom on orgazmus má a ja som ho ešte nezažila
Dievčatá POMOC
Tak podla toho,ze prvy a dva roky usudzujem,ze si este mladucka.Urcite ta chvila pride a niekedy je aj na skodu ked sa na to velmi sustredis.A skusas to aj niekedy sama?Ci uz s partnerom alebo bez neho?
To máš fakt smolu lebo je to problém a nemáš potom takú radosť zo sexu. Netreba 3x za noc ale píšeš že ho nemáš vôbec. Ani pri mastrubácii? Lebo ak vtedy áno tak je asi správna možnosť A.
ich - mám prvého partnera, dúfam, že aj posledného :) sexuálne s ním žijem dva roky...
Jednoducho to nejde, ale až tak ma to zase netrápi...
Ale urcite patris len to chce trosku sebapoznania a casom sa to urcite dostavi.Kolko mas rokov?Mozno este ie si tak zrela na sex alebo si mla partnerov,ktori neboli to prave pre teba.
berusha - fakt dík za povzbudenie... prikláňam sa k možnosti C) - jednoducho nepatrím k tým šťastným, ktoré zažívajú orgazmus trikrát za noc...
kolko mas rokov?
Bud máte nanič partnerov ktorí nevedia "ako na to" a ide im len o vlastné potešenie, alebo ste frigidné. Orgáč je super!!!
ani ja nie, a žijem...
zatiaľ si myslím, že si v pohode...