ahojte..tento mesiac mi prisla menstruacia skor o tyzden - 25.1 no uz hned na zaciatku bola zvlastna :(
prve dva dni len slabunke spinenie..potom dalsie dva s intenzitou ako mavam tak na 3. den mojej klasickej menstruacie a od 4. dna az doteraz len slabe spinenie zase,zvladnu to aj intinky dokonca v noci nepotrebujem ani tie..ale nie a nie to skoncit :(( cize dokopy to trva uz 9 dni.normalne mavam tak 7 a v prvych dnoch najsilnejsiu.
ako postupuje lekar v takychto pripadoch..lieky ,injekciu alebo nieco ine ? ordinuje az vo stvrtok :(
dakujem za radu
Uz prilis dlho spinenie
ahojte...mno bola som nakonec u lekara ,urobil ultrazvuk a vravel ze nic nenasiel ze pravdepodobne to bude nejakymi hormonalnymi vykyvmi takze mi nasadil norethisteron a teraz pekne papam cele balenie...:( to spinenie mi po nasadeni nor. preslo po 4 dnoch...tak uvidime ci sa mi cyklus upravi.vravel ze pokial kedze je to hormonalneho typu tam mi je ascorutin zbytocny.
ajja nemas sa coho bat tebe by len zrejme pobehal po brusku ultrazvukom,radsej tam zajdi :)
Ahojte baby, ja mám takýto problém už od vlani a bola som s tým aj u gynekológa, predpísal mi najprv proveru a potom lutenyl to je hormón progesterón, ale ja stále žiadnu zmenu nebadám, akurát, že sa mi skončí menzes, 1-2 dni mám pokoj a potom na ďalšie 4-5 dní špiním. Predtým som hneď po menzese mala takéto špinenie čiže aj s menzesom to trvalo aj takých 14 dní. Takže ani sám lekár nevie prečo a čo to vlastne môže byť a povedal mi pri poslednej návšteve , že to je normálne, ak mám pauzu po menzes tak je to intermenštruálne krvácanie a to má vraj ani už neviem kolko % žien. Teraz som chorá, tak som ani nemala kedy ísť po lieky takže tento mesiac ich vynechávam, už som ich mala užívať, ale ako sa mi vidí tak sú úplne zbytočné, lebo od kedy ich užívam , nevidím žiadnu zmenu. Aj mne najprv naordinoval ascorutin a discinone na zastavenie krvácania, ale to ani krvácanie nieje, ak je výtok hnedý to je stará krv čo mi povedal lekár, ktorý sám nevie čo je príčinou aj napriek tomu, že ma vyšetril a spravil mi sono.
dvojbotka, ascorutin ti to zastavil? alebo si musela k lekarovi. tiez mam uz dlho ale este nikdy som nebola u lekara a este s chalanom som nebola, tak mam trochu strach z vysetrenia.
dakujem :) no sak skusim a uvidim..ascorutin nema ako ublizit...sak k lekarovi pojdem v stvrtok tak ci tak.dakujem este raz :)
no užívala som 3x denne po 2 tabletky, čiže 6 za deň
ale druhý raz mi to už nepomohlo...
adulik prosim ta aku davku toho ascorutinu ti predpisal?...nasla som nejaky doma tak skusim nasadit.
no ja berem vela vitaminu C lebo ten obnovuje cievy ale ink nic,...este som zabudla napisat ze asi 4 dni predtym nez mi zacalo to spinenie som mala nejaku crevnu chripku alebo co to bolo a 2 dni cez 38 teplotu ale brala som vtedy len flector ...a teraz mam aj skuskove ak neviem ci to moze byt aj niecim z tychto dvoch...
no mne to minule s trpezlivosťou prešlo až po 14 dňoch... ale v októbri som kvôli tomuto vyhľadala lekára a ten mi predpísal ascorutin.... a prešlo mi to za 2 dni... ale myslím, že ten sa dá kúpiť aj v lekárni bez predpisu