ahojte, no ja sa vas chcem len spytat na vas nazor...mam 21 a s mojim partnerom chodim dva roky..strasne ho lubim ale niekedy ma vie riadne vytočit, správa sa ako malý.rozmyslame nad buducnostou ale ja mam niekedy taky pocit ze mozno by to bolo lepsie s niekym inym, viete taky vnutorny pocit ze nebudem stastna ked sa zoberieme, lebo viem ze sa nezmeni a bude taky ako je teraz..neviem no, ale lubim ho a neviem co mam robit.poradte alebo aku mate skusenost vy..dakujem
napiste svoj nazor
gretka..ano ja som jeho prva a on je moj prvy, mozno aj to ma trapi ze bude chciet vyskusat nieco ine..no uvidime ako to bude pokracovat, veru laska robi divy
no to je tažko povedať.. myslim ze to chce len čas, samozrejme, on by mal vediet, co teba trapi, bez toho to nejde, musis mu dat sancu aby vedel co ma alebo moze napravit, a postupom casu sama budes vediet, ci to zvladas, ci je viac toho dobreho, alebo zleho....
niekedy sme uplne stastny no niekedy sa stale len hadame..proste mne pripada ako keby este bol v puberte tie jeho nalady, niekedy mi povie veci co ma rania ale on si to neuvedomi ze pre zenu to moze byt neprijemne,tiez ma hneva ked mu nieco darujem tak ako keby ho to ani nezaujimalo, nevie si to vazit...niekedy ma vedel pekne ponizit ze on je viac a tak..ale to som mu povedala co si o tom myslim tak sa mi zda ze uz s tym prestal, no teraz ma akurat nenapadnu take veci..lubim ho a tak neviem ci si mam zvyknut alebo co mam urobit...
mojko, takú istú mam skusenost. ale vies, kazdý chlap ta nejak vytocí, teda zalezi od toho, V COM ta tennto vytáča. chapes? niektore veci sa proste daju zniest, niektore nie. npr moj- v tomto, čo robi mne, viem ze by som si nikdy nezvykla a preto by som sa s nim mala cim prv rozist ale som pica. a tiez mame 21r. lenze ten moj moze byt aj nevybureny, tazko povedat. co vyvadza ten tvoj tebe?
ahoj ivanka, ja som pre zmenu s priatelom uz styri roky. Aj ja mavam niekedy pocit, ze by som s niekym vedela byt stastnejsia mozno. Ten moj je nervak, lahko sa nahneva, musim si teda davat pozor co povedat. Ked mu poviem, nech s tym nieco robi, tak to zhodnoti tak, ze ved on nie je nervozny. Ked je dobre obdobie, tak je to fakt super, sama laska, ale ked je zle, mavam take iste myslienky ako ty. Vlastne teraz uz moc ani nie asi som si na to nejako zvykla. Ale na druhej strane sa naozaj velmi lubime a tiez planujeme spolocnu buducnost. Len ten zacarovany kruh mi na tom prekaza :(