o čom sa s ním .....

Príspevok v téme: o čom sa s ním .....
lucia.

Ahojte! Mám 26 rokov a mám taký problém, že oedokážem udržať rozhovor. Keď som s rodinou a známymi, tak po pol hodine sa nemá s nimi o čom rozprávať. Doteraz mi to až tak nevadilo, ale našla som si priateľa, a zistila som, že situácia sa opakuje. Preberieme, čo nové v práci, v rodine, kde bol, čo robila a po pol hodine nemáme tému a nastane ticho. A ešte horšie je keď i zavolá. To sa len rozprávame kde je, čo robí, aby bol opatrný a to je všetko. Po minúte končíme rozhovor. Priateľa ľúbim, je úžasný, ale toto ma trápi. Niekedy keď mu mám zavolať, tak si dopredu premyslím o čom sa s ním budem rozprávať. Poraďte o čom sa vy zvyknete rozprávať? Ako udržujete rozhovor. Ďakujem za radu.

slecinkaa

mozno nie si dostatocne uvolnena.. pretoze by to malo byt spontanne a tak.. asi prilis rozmyslas, ze " co poviem? co povie on? budem mat s nim o com rozpravat? " a podobne.. ak nie, tak proste nie si ten typ velmi komunikativneho cloveka :)
okrem toho.. ked druha strana nevie rozvinut rozhovor, mozno chyba nie je len v tebe co myslis? :) a ozaj.. ako si sa dala dokopy s priatelom, ked si " nemate co povedat? " chapes ako to myslim nie.. ja si musim s clovekom rozumiet, prerozpravat aj hodiny, aby som ho spoznala a mala ho rada..