moze fungovat vztah, ked nie je rovnaka vzdelanostna uroven u partnerov? ake su vase skusenosti? dakujem za nazory.
moze takyto vztah fungovat?
súhlasím. A keď sa zamyslím, tak naozaj žiadny lekár, riaditeľ, podnikateľ, minister nemá za ženu upratovačku, pekárku, predavačku, chyžnú, robotníčku pri páse, mäsiarku, dojičku. Asi potom ostanú ako vydržiavané.
Myslím, že to po čase určite jednému začne vadiť. Ja som právnička a nechcela by som za partnera šoféra, murára, pekára. Ako kamaráta áno, alebo na sex, ale ako ivotného partnera nie. Chodia ku mne klienti rôznych vzdelanostných úrovní, a po dlhšom rozhovore rozoznám, kto je na akej vzdelanostnej úrovni a ani mi nemusí povedať zamestnanie. A možno to bude znieť kruto, ale ak ja budem zarábať 70 000,- Sk a on len 15 000,-SK, štvalo by ma to. Zober si len napríklad, že kúpime super dom, autá ... po čase sa rozvedieme a všetko pôjde na polovicu, aj keď som skoro všetko financovala ja. A ja chodím na spoločenské akcie, firemné večierky, kde sa vyžaduje prítomnosť partnera. On by sa nemal s kým a o čom baviť. Nemám nič proti ťažko pracujúcim, vážim si ich, klaniam sa pre nimi, lebo každú korunu si ťažko vydrú.( Aj keď aj ja pracujem niekedy aj 12 hodín denne).
-
Ale zober si to aj z druhej strany: úspešný podnikateľ, riaditeľ, by si nikdy nezobral upratovačku, kuchárku, predavačku. Také príbehy sú len vo filmoch, realita je iná. Prinajmenšom by jej po čase povedal ostaň doma, ja ťa uživím.