Ahojte! Mám 17 rokov a vyzeram tak na 13. Vacsina bab v mojom veku je na tom opacne. Vyzeraju ovela starsie. Co by som tiez nechcela. Nevie mi niekto poradit ako vyzerat o čosi starsie? Nejake tipy pri liceni, pripadne uces, oblecenie...dakujem. Bola by som vdacna
mlady vzhlad...nejaka vizazistka mi vie poradit?
a este su vzorovane..
Nevies? Take farebne z lahkeho materialu, su volne, su aj na gombiky aj na uvazovanie okolo pasa, po zadok. Som tehotna tak ich rada nosim :-)
luna...to znie celkom fajn, ale mna kosele velmi zdeformuju, mam male prsia, takze vôbec kosele radsej nenosim aj ked sa mi pacia. ake su tie hipies kosielky?
Myslis v mojom veku? Len sa snazim poradit....
pre ivanka83,som zvedava ako budes vyzerat ty v jej veku.
Ja si predstavujem pod imidzovym oblecenim napr. bielu kosielku so sivymi pasikmi, tvarovanu, rozopnutu az po podprsenku kde odhali pekny dekolt, na kosielku ciernu vestu rozopnutu, na veste nejaka dekoracia na boku, napr. brosna, cierne nohavice, alebo stylove dzinsy, biely opasok so striebornou prackou. K tomu bud biele tenisky, alebo elegantne cizmy na nohavice. Pekny velky prsten na ruku, iba jeden. :-) Alebo teraz co sa nosia tie "hippies" kosielky, k tomu pekne gorale, nausnice vacsie, rifle, alebo kratasy, tmave nepriehladne pancuchy, plus vyskoke cizmy:-)
Ty brdo?!!! :-D
a ake je to vlastne imidzove oblecenie??
fuha luna dakujem. ale nemuselo to byt tolkokrat :DD
rozpustene, natocene o odtien tmavsie vlasy, tmavsi make-up, okuliare, imidzove oblecenie, nie take co dnes pubertiacky nosia.