na intraku ma prichitila baba ako si honim pero. problem je v tom ze to vykecala kamoskam, ktore sa na tom neskutocne bavili. citim sa nenormalne trapne, neviem ako sa mam spravat ked ju stretnem niekde.na humor sa to obratit asi neda.
prichiteny
Každý zázrak trvá tri dni...Zabudne sa na to...Ak budú sprosté reči,že či si honíš vtáka,tak odpovedz,nech sa sama príde pozrieť a možno pridá ruku k dielu...
ber to ako srandu..a ked sa budu smiat tak povedz ze horsie by bolo keby si take potreby nemal,,,takto je aspon vsetko v poriadku,,,a spytaj sa ich ci ony sa nerobia....
zmier sa stym smej sa na tom snimi lebo ta to znici
hehehehe ty si si honil na intraku pero???ty si aky kreten a naco tam mas tie baby??? ved oni su tam na to aby si ich sukaval :)) jaaaaaaaj a nie ze co mas robit ked zbadas ju ale ked zbadas hocijaku babu pretoze urcite to uz vie cely intrak heheheh kolkatak si??? dufam ze prva bude sa to s tebou vliect az do konca studia hehehe ty je vazne v riti ja som neni skodoradostny ale toto je na mna vela heheheh budu ta volat mr. honibrko heheeeheheh :))))