ahojte, takze naskytol sa takyto problem...priatel sa pred par dnami dozvedel, ze sef ho posiela do zahranicia rozbiehat pobocku ich firmy, to znamena, naucit ich vsetku robotu a potom robit administrativu....problem je vsak v tom, ze to pre nas znamena, ze bude prec asi rok, mozno viac, mozno menej.... lebo nikto z nas nevie, kolko trva rozbehnutie takej firmy....vraj by mal chodit domov kazde dva tyzdne, ale to je otazne, nikto neive, co sa moze vyskytnut...a preto sa bojim o nas vztah, bojim sa toho, ze toto nase odlucenie mu nepomoze...aj ked kamaratka mi hovori, ze nam to mozno len prospeje, neverim tomu..... sme spolu vyse styri roky a teraz spolu byvame skoro denne...spolocnu domacnost nemame, kazdy zije este doma....takze by som vas poprosila, co si o tom myslite....boli ste v podobnej situacii a ako to dopadlo?mam strach len z toho, ze uz to nebude take ako to byvalo....a mam pocit, ze nas vztah by chcel neaky impulz, napr dieta alebo svadbu...lenze priatel sa teraz k tomu neak nevyjadruje, ....viem,ze ak by osm ostala tehotna, nevykaslal by sa na nas a bol by s nami, .....no neviem, a diky za odpovede
odlucenie, prezije to nas vztah? co myslite....
on si mysli, ze mu to sef navrhne,ale ja tam nemam co robit....neviem po rumunsky....:-(
a nemôžeš ísť s ním?