Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veľmi suchá pleť

Príspevok v téme: Veľmi suchá pleť
majkaM

moja tvár volá SOS !!! a neviem ako jej mám pomôcť...vždy v tomto ročnom období ju mám veľmi vysušenu...mám samé drahé a značkové krémy(lancom, vichi) ale ked si ich natriem pleť mi priam horí! mám suché flaky po tváry a ked prídem do nejakej vykurovanej miestnosti okamžite mi horia líca a som celá červená!!! kožná mi veľmi nepomohla...predpísala excipial ...ten ma síce neštípe po nanesení ale ochvílu mam po tvári zasa suché flaky!!! poradte mi prosíííím

Marika17

Aj ja som mala hlavne v zimnom období problém s pleťou. Mala som ju vysušenú, šupinatú s lišajmi ale začala som používať miesto krému čistý 100% mandľový olej Natura House lisovaný za studena a teraz už tento problém nemám. Po čase asi 2 týždňoch používania mi lišaje zmizli, pleť sa mi upravila. Skúste :-).

Adusss

Ja mám podobný problém a všeliaké drahé krémi mi ju ešte viac vysušujú alebo sťahuju preto používam klasickú NIVEU alebo DOVE, kedysi som na dom apoužívala aj Indulonu klasickú, to sú najlpešie prípravky na suchú pleť nie všeliake krémiky :)

rew

Pridavam hlas pre garnier (ruzovy gel na cistenie + ruzovy krem). Alebo v tvojom pripade este raz zajst ku koznej, pripadne nie k tej istej

sasia

co ak by si skusila jednoduchy domaci recept na suchu plet:
-med
-mlieko a naniest na plet
ak si alergicka na med alebo mlieko tak potom je dobra obycajna vazelina ktora sa da kupit v lekarni

Alexx 13

skus krem od Dr. Scheller, intenzivny vyzivny krem, bodliak a salvia urceny pre suchu plet a velmi ucinny... maju aj denny aj nocny..

Nastali

tak na toto ti poradim jedno. bielu kyslu smotanu. nanes si ju na tvar ako masku (apon za jednu polievkovu lyzicu) a nechaj posobit aspon 2O minut. potom si to umi a daj si na to krem. alebo tiez je dobre ako maska pantenol pena(co je na spaleniny). mne to pomaha. poradila mi to kozmeticka. nos so sebou vsade krem a nepouzivaj make-up, ten vysusuje.
skus, uskodit ti to nemoze :)

dusho

zdravim,pripajam sa k teme.
mam tak isto problem s pletov je velmi sucha,drsna a cervena a samozrejem ze neiekdy dost pali.
skusal som hocico,ale nic sa neujalo.
doktorka mi predpisala exopial lipololito,je to len velmi mastny krem,nic viac:(
potreboval by som daco,aby mi to pomohlo sa zbavit hlavne cervenej pleti.
..idealne niekto z vlastnej skusenosti.dakujeem.