Pokus o maly prieskum:
Som z Bratislavy a za kadernicku platim 20 eur (umytie, strihanie, vyfukanie)a kozmeticka si pytala 35. Je to normalna suma? Kolko vas stoji kozmeticka, kadernicka, manikura, masaz atd?
Pripiste, z akeho ste mesta, to je dost rozhodujuce.
kolko platite za kozmetiku, kadernicku...?
umytie, farba na cele vlasy, zabal, fukana 34 eur, plesovy uces 15 eur, kozmeticka - cistenie pleti + masky 18 eur, licenie na stuzkovu pred rokom/nie velmi profesionalne/ od 10 do 17 eur:) a gelove nechty tu neskutocne drahe!!! tych 25-30 eur... /a viac/
Umytie vlasov, strihanie, vyfúkanie: 8-10 €, Kozmetička: 10€, západné Slovensko.
ja som prirodna blond za kaderničku platim okolo 30 eur za zostrihnutie a nejaky ten zabal. ked som mala predlzene vlasy platila som asi 150 eur raz za tri mesiace. manikura asi 15 eur mesačne a raz za pol roka tridsat. kozmetika teda mihalnice predlzovanie trsy plus farbenie 25 euro, na masaze chodim prilezitostne, saujujem sa doma
ci brdo... to na zapade je to riadne drahe. ja som z vychodu - z Presova a nedavno som za plesovy uces plus umytie zaplatila 16 eur a za profesionalne namalovanie na ples plus vytrhanie obocia 14 eur aj nejake drobne.
ja chodim len na obocko - vytrhanie a nafarbenie ma stoji 2.70 EUR:)
no to su nehorazne sumy toto
baby ktora mi viete povedat kolko stoji na slovensku parfem DIOR MISS CHERIE 100ML ????
Kadernicka: melir, farba, strih, regeneracia, fukana-dlhe vlasy.. 70 euro
Kozmetika: 35 euro
Pedikura: 15euro
Manikura japonska : 15euro
Nechodim pravidelne, len podla potreby
???1000?za kozmetiku..
ppfu,radsej by som bola skareda..
podla mna je to dost za obe.ae tak,podla mna sa neorientuj,
striham sa sama,a na kozmetiku nechodim:)
len ochkam nad cenou a som rada,ze som rada