Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako schudnúť aspon 6 kíl.

Príspevok v téme: Ako schudnúť aspon 6 kíl.
orchidea18

Mám vysku 168, váhu 58, ale chcela by som mat aspon 52. Lebo nepáci sa mi zadok a stehná. Cvičím ako kedy, do fitka mam daleko nie som z mesta. Nevedeli by ste mi poradit nejaké stránky kde je video jednoduchý aerobik, ci iné cviky?Alebo poradit ako sa mám stravovat, ako by mal vyzerat moj jedalnicek, aby som nehladovala? Ci nejaké caje alebo nieco co by urýchlilo metabolizmus? A nieco nejaké cviky na spevnenie, zvačsenie prs. Dakujem

orchidea18

ja som sa ani nezaregistrovala, ale tiez som tu asi pár dní, asi len tento týzden. Akurát to, ze maju pravdu, ze nesmies hladovat!Lenka6 , Vies ze mi prebehlo ze si dam meno Lenka?Tu na fore. Mala som aj kamarátku Lenku

lenka6

Ale nejake znalosti predsa mame nie??Bud si najdeme konkretnu dietu ,alebo budeme dodrziavat vseobecne rady ako nejest 3hodiny pred spanim,vyradit sladkosti,biele pecivo, vysmazane jedla a pridat pohyb..atd

orchidea18

Dobre Lenka 6:-D mozme íst do toho spolu. Cítam si co su tu tie články. Precítala si si ich dost? Ja som tu takmer nová, takze este to nemam tak prestudované

lenka6

Ahoj ORCHIDEA18,mam podobny problem .Chcela by som schudnut zo 62 aspon na 55kg.Mam 170cm. Sla by som do toho s tebou.Dvom to predsa vzdy ide lepsie:-D Budeme sa navzajom podporovat.Daj vediet ci suhlasis:-)

orchidea18

*no tak to preto, aby som mala prehlad, a je tu síce vela podobných tém, ale kazdý sme jedinecný ja som chcela konkrétne na to co som uviedla. A je to jednocuchcie to mas pravdu *hviezdicka

agaven

ja som po 18.00 nejedla a ked tak banan jablko a čaje vody si hladna čaj zelený atd ale tam kde chceš schudnut nemusiš ja som cvičila bruch mam velké po porode a mala som 153/70 a teraz mam 153/52 ale brucho mi moc neschudlo no skušaj ja nechudnem načo som aká som