ahojte holky,vedeli by ste mi z vlastnej skúsenosti poradit?pred tromi mesiacmi som radikálne zmenila farbu vlasov, z tmavohnedej skoro čiernej mi kaderníčka premelirovanim a zafarbenim vytvorila peknú orieškovo hnedú.ale....moje vlasy sú odvtedy veĽmi suché, Ľahko sa lámu a štiepa a sú ako bez života.neviete mi poradit najlepsiu kozmetiku na takyto typ vlasov?momentalne pouzivam schaumu ale nič moc.
NAJ kozmetika na suche a poskodene vlasy
baby a kolko stoji ten dr. muller na suche a kolko ten Fitoval na suche??? kto mas inak skusenost?
ja by som ti poradila zihlavu. po kazdom umyti vlasov si oplachni so zihlavou vlasy a uvidis, ze ich budes mat omnoho krajsie. ja na to cas nemam ale jedno obdobie som si to robila a vlasy som mala naozaj pekne zdravsie.
inak niekedy mi dobre na vlasy pomahal aj cisty olivovy olej, kazdemu vyhovuje nieco ine, treba vyskusat
kto ma zaujem o masku, napiste mi kludne aj mailom, mozem vam ju poslat postou, mam aj obchodik na MMB, ale nie s kozmetikou
dr.muller je fakt dobry,suhlasim s lianou.
baby kludne mi napiste na maila, ak mate zaujem o generu
hoolgirl, nakontaktuj sa na kočku, čo píše v tejto téme www.zdravie.sk
akoze v niekorych drogeriách? a v nitre niekde to zozeniem?tu generu
ta maska sa da kupit len v niektorych obchodoch, ja som napisala priamo do tej firmy ta firma sa vola lion a tam mi odpisali ze v mojom meste ju nemaju ale ked budu mat cestu ze ju do jednej z drogerii kde chodia donesu, tak skus sa najprv tak informovat ci ju maju v tvojom meste.ten pan bol prijemny
a kde sa dá kúpiť tá maska na vlasy od genery?