NAJ kozmetika na suche a poskodene vlasy

Príspevok v téme: NAJ kozmetika na suche a poskodene vlasy
slnecnica

ahojte holky,vedeli by ste mi z vlastnej skúsenosti poradit?pred tromi mesiacmi som radikálne zmenila farbu vlasov, z tmavohnedej skoro čiernej mi kaderníčka premelirovanim a zafarbenim vytvorila peknú orieškovo hnedú.ale....moje vlasy sú odvtedy veĽmi suché, Ľahko sa lámu a štiepa a sú ako bez života.neviete mi poradit najlepsiu kozmetiku na takyto typ vlasov?momentalne pouzivam schaumu ale nič moc.

444

ja by som ti poradila zihlavu. po kazdom umyti vlasov si oplachni so zihlavou vlasy a uvidis, ze ich budes mat omnoho krajsie. ja na to cas nemam ale jedno obdobie som si to robila a vlasy som mala naozaj pekne zdravsie.

lagie

kto ma zaujem o masku, napiste mi kludne aj mailom, mozem vam ju poslat postou, mam aj obchodik na MMB, ale nie s kozmetikou

mia90

ta maska sa da kupit len v niektorych obchodoch, ja som napisala priamo do tej firmy ta firma sa vola lion a tam mi odpisali ze v mojom meste ju nemaju ale ked budu mat cestu ze ju do jednej z drogerii kde chodia donesu, tak skus sa najprv tak informovat ci ju maju v tvojom meste.ten pan bol prijemny