Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

KONDOM

šakal

návody, návody aj v návode na použitie pušného prachu je napísané nepoužívať otvorený oheň, ale bez neho to nejde, proste musíš ten kondóm dobre opluť, až tak aby mala partnerka rozmočené očné tiene a farbu z make-upu si mal na hrudníku

morena

Ja tomu nerozumiem,ale veď nikdy nejde na suchý penis,aspoň u nás je to tak,že najprv dnu a potom ho vytiahne,je vlhký a tak dáme kondóm a určite neni rezervoár prázdny,lebo z penisu idú tiež tekutiny,tie čo majú zvlhčovať,takže si myslím že šakal má pravdu s tým návodom,akurát mne by sa nechcelo toľko pluť.

niekto

nepraskkne ale zlisuje sa
tak ako ked vysajes vzduch zo sacku
praskne balon naplneny vzduchom ked ho das do vakua
opacne to nefunguje
a prepac vakum tam nieje lebo tam troska vzduchu ostane ale je ho dost malo na to aby bol cely rezervoar stlaceny (zlisovany zlepeny )proste nieje nafuknuty

šakal

fyziku mi nemusíš vysvetlovať, študoval som ju, keby tam bolo vákuum tak okamžite praskne, a ak je tam len vzduch bez kvapaliny tak počas sexu sa tam tá kvapalina tak či tak dostane a preto je lepšie ju tam mať hneď, lebo nevzniká také pružné trenie-viď mechanika neideálnych tekutín a pružné zrážky

šakal

neviem mne tento návod urobila jedna baba a nebol žiadny problém, lebo sliny zmenšia mechanické poškodenie na minimum, ľahko sa nasádza a ten materiál je veľmi elastický, takže zubami, nechtami je ho dosť ťažké poškodiť a keď je kondóm dosť vlhký z vnútra v mojom prípade od naslinenej ciciny, tak nie je problém ani so vzduchom, lebo je dosť pružný a keď vie baba robiť protipohyby, ktoré sa pekne dopĺňajú nie je problém, zas nejebem ako keby som mal zbíjačku black and decker- to je už potom búranie a nie sex

niekto

no to bolo v niektorom navode ktory som nasiel na nete ....
vies staci blbo kusnut ...
btw ak je poskodeny obal (mala dierka )
moze kondom vyschnut a moze sa tam lahko vytorit diera
a btw2 tie sliny v rezervoari stacia na to aby sa tam tvoril tlak ktory moze roztrhnut kondom

šakal

hej možno je môj návod trošku úchylnejší, ale stojí za to, a ten vzduch sa vytlačí v tej fáze môjho popisu, kde sa to doštelováva oboma rukami, a niekto zubami ho tiež nepoškodíš, keď vieš ako na to a mne sa týmto spôsobom ešte nepoškodil