Poradte pls mam 16 a mam problem so svojou zesnkou. Ani proste nespime spolu len sa bozkavame a ja sa spravim nechapem preco...vdaka
urobím sa pri bozkávaní, prečo?
123456789 a povedz mico to je ..:)
1xxx1 - kúp si durex performu, pri nej sa len tak lahko nespravíš :)
mas 16 rokov nemas co este sukavat preto sa rychlo spravis trpezlivost ruze prinasa radsej si len kazdy den vyhon a sexuj ked budes na to zrely aj v hlavicke :))
myslim tym ze pri sexe som sa skroro uropbil ...
no ja mam tiez 16 ... pri bozkavani sa mi to este v zivote nestalo .. ale co som bol s jednou partnerkou dost dlho tak sme sa pokusali uz dva krat ...ale ja som dva krat zlyhal .. urobil som sa welmi skoro ... par krat a bolo ... pomozte mi prosim vas ze co mam s tym robit.. a nebola to prva partnerka s ktorou som mal praktizoval sexualne veci..ale sex nie myslel som ze ked k tomu dojde ze to bude w pohode ... a zlyhal som .. newiete mi nejak poradit prosim vas ? cem aby sa to najblizsie uz neopakovalo...myslim si ze to je dost trapne ... ten kto by fakt vedel co s tym dam aj e-mail ale musi si ho vypytat..diky...
to niekto - to bol gol:D
prekvapuje ma ze take velke mnozstvo ludi ktori sem prispievaju ani netusia ze sa semeno v semenikoch iba tvori a uskladnuje sa niekde inde ....
Gumák choď si robiť srandu z vieš koho. Prvi veľkosti spermií sa dostanu aj cez jaký malý otvor, chceš aby ma rozstrelilo?
poradim pred tym ako pojdes na vec tak si vajcia zavias normalak gumou tou krajcirskou co sa dava do gati do pasa , musis si vajcovi miesok zaviazat no vies co myslim vajcia stiahnut aby sa semeno nedostao do vtaka a mozes supat kolko chces len pozor silny uzol aby guma nepovolila je to overene
takže sa to nedá nejako ináč ovplyvniť ako tým, že začnem sexovať? Heh, tak to je haluz. Dakujem za odpovede, ak niekoho ešte niečo napadne, napíšte diky...