Chcela by som sa spýtať tých, ktorí majú e-mailovú schránku na Centre, či im tiež nejdú otvoriť prijaté správy. Už od piatku mi z neznámych dôvodov nejde otvoriť zložka \"prijaté\", a všetko ostatné v schránke funguje. Ak ste mali tiež taký problém, ako ste ho riešili?
Problém s otváraním správ na Centrum.sk
aj ja mam explorer
ja mám explorer
Tak ja som asi jedina co nemam ziaden problem s centrumom. Aj pred chvilou mi prisiel mail a normalne som ho otvorila.
Nemoze to suvisiet s prehliadacom? Aky mate?
steven vdaka za radu, na azete mám tiež schránku, tak som si nastavila presmerovanie emailov z centrumu na azet, urobila som to pred takmer 3 hodinami a maily mi tam zatiaľ neprišli. Prečo mi to nefunguje?? Ako sa mám dostať k správam, ktoré mi od piatku dodnes prišli?
ja som si založil shránku na azete a nastavil som si preposielanie všetkych emailov z centrumu na azet a funguje to.Môžem prijmať emaily zaslané na centrum a čítam ich na azete.Na azete je to vysvetlené ako to nastaviť.Aspoň takto zatiaľ,pokial sa centrum zobudí!!!!!!
ja mam ten isty problem, uz asi treti den, vcera sa mi podarilo na chvilu otvoriť prijate spravy, ale dnes to opäť nejde, som z toho na nervy, lebo na centrum mi chodi vacsina dôlezitych sprav, mam schranku aj na gmail, ale tu az tak casto nevyuzivam... tak neviem co s tym
ja som tiež písala na helpline už aj viackrát a žiadna odpoveď. Keďže vidím, že aj viacerí máte takýto problém, som zvedavá, ako to chcú riešiť. Ja mám na centre viac schránok a ani v jednej si nemôžem prečítať poštu.
ja mam zase obcas opacny problem, nie a nie sa niekedy odhlasit. nakoniec sa nastvem a zrusim centrum cez krizik hore vpravo.