Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problém s otváraním správ na Centrum.sk

luciaaa

Tak ja som asi jedina co nemam ziaden problem s centrumom. Aj pred chvilou mi prisiel mail a normalne som ho otvorila.
Nemoze to suvisiet s prehliadacom? Aky mate?

evelina

steven vdaka za radu, na azete mám tiež schránku, tak som si nastavila presmerovanie emailov z centrumu na azet, urobila som to pred takmer 3 hodinami a maily mi tam zatiaľ neprišli. Prečo mi to nefunguje?? Ako sa mám dostať k správam, ktoré mi od piatku dodnes prišli?

steven

ja som si založil shránku na azete a nastavil som si preposielanie všetkych emailov z centrumu na azet a funguje to.Môžem prijmať emaily zaslané na centrum a čítam ich na azete.Na azete je to vysvetlené ako to nastaviť.Aspoň takto zatiaľ,pokial sa centrum zobudí!!!!!!

honey

ja mam ten isty problem, uz asi treti den, vcera sa mi podarilo na chvilu otvoriť prijate spravy, ale dnes to opäť nejde, som z toho na nervy, lebo na centrum mi chodi vacsina dôlezitych sprav, mam schranku aj na gmail, ale tu az tak casto nevyuzivam... tak neviem co s tym

steven

Tak to je čo pozerám problém viac ľudí.Mne sa nedajú otvoriť prijaté emaily už 3 deň.To nikto nevie ako sa to mohlo stať??Ďakujem!!!!!!

evelina

ja som tiež písala na helpline už aj viackrát a žiadna odpoveď. Keďže vidím, že aj viacerí máte takýto problém, som zvedavá, ako to chcú riešiť. Ja mám na centre viac schránok a ani v jednej si nemôžem prečítať poštu.

zuzanat

S otváraním pošty je problém od piatku. Včera sa dala otvoriť.
Adriana, môžeš poradiť možnosť preposlania na inú schránku, nenašla som to v nastaveniach.
Z helpline@netcentrum.sk kde som sa dotazovala na problém žiadna odpoveď.

centrifuga

ja mam zase obcas opacny problem, nie a nie sa niekedy odhlasit. nakoniec sa nastvem a zrusim centrum cez krizik hore vpravo.