Chysta sa niekto na katolicku do ruzomberku??
PEDAGOGIKA,KATOLICKA UNIVERZITA??
a naco by si studovala nabozenstvo, ked si "da sa povedat veriaca?". Ked nechces byt katechetka tak zbytocna namaha a strata casu. vyber si vyuzitelnejsiu kombinaciu. Priatelka tam studovala nab - dej a oba predmety i uci, bavi ju to. ale rozmysla si urobit este jeden predmet, lebo nab. je v posl. case dost potlacany predmet a v buducnosti by hodiny nab nemusela dostat.. inak ak chces studovat nab. v domnienke, ze je to lahke, tak Ta musim vyviest z omylu ;O) a este ked ta to ani bavit nebude..
panecku jasne ze nie ako mniska, normalka je to. no ja na tuto skolu nechodim, tak ti neviem povedat, ale som z ruzomberka cize viem ako to tu chodi. ja osobne som si na tuto skolu ani prihlasku nedavala, dokonca ani poistku ako to tu niekto povedal :)
v pohode ja som mala nabozko aj na strednej mam aj birkovku a tak celkovo sa da povedat ze som veriaca ale do kostola chodim vynimocne:)
a su tam nejaky fesaci chalani?co intrak?
a oblecenie?dufam ze tam nebudem musiet chodit oblecena ak mniska,co sa toho tyka je nieco zakazane?
aaa este taka otazka je pravda ze sa tam sklada nejaky slub ci co?to mi spoluziacka povedala dneska
jasne ze je nabozenstvo v niektorom rocniku, tak sa len proste naucis na skusku a to je vsetko..ak tebe to osobne nejako nevadi
Je tam pár kňazov, ale oni učia len náboženstvo, inak sú tam normálny profáci. nieje problem sa tam dostať, túto školu si dávajú študenti ako rozervu : ak ma nikde nezoberu tak pojdem do RK. inak je to tam celkom v pohode. treba sa veľa učiť ako všade
neboj sa, na tuto skolu sa takmer kazdy dostane..a je tam aj telesna :)
ahoj a aky odbor alebo predmet
noo co ja viem asi by som tam chcela ist...len sa bojim ze sa nedostanem lebo viac ako matike fyzike som sa venovala telesnej:-D
ale chcela by som tam ist na odbor nabozko geografia alebo geografia obcianska co bude...a ako to tam vyzera?ucia tam knazy?:)mozem tam chodit oblecena aj v sukni a tak?
Ja tam študujem už tretí rok. prečo? potrebuješ niečo vedieť?