Poradte mi... s partnerkou sme sa na zaciatku vstahu milovali pravidelne (3-4krat tyzdene). Posledny rok sa milujeme maximalne raz za mesiac. Dovod je ze ju to strasne boli. Boli ju to ked do nej vchadzam. Niekedy to takto nebolo. V minuosti som mohol pouzit celu ruku a vosla do nej bez problemom a teraz ked skusam co i len jeden palec neide te a stale vravi ze ju to boli. Skusali sme to riesit. Rozpravali sme sa o tom bola za tym u doktore (ten jej nepovedal vobec nic iba ze sa ma uvolnit) dlhe vzrusujuce predohry ale nic a uz nevieme co stym. Ak mam pravdu povediac uz ani ja nemam nejako tuzbu to skusat dalej lebo za kazdym to skonci rovnako. Rok sme sa poriadne nemilovali a pomali to zacina mat dosledky. Skuste poradit.
Milujeme sa raz za mesiac
mas to ze tej hak proste nemas taku chut resp. sa natolko nevzrusis
casom sa to spravi (neviem ako dlho to trva zavisi to od toho ze kolko si brala hak a od dalsich veci...)
a chce ten sex vôbec ona sama ?
no mne to tak príde, ked ani lubrigant ani dlhá predohra nepomáhajú ..
čo tak horuci kupel alebo sprcha? svaly sa uvolnia... nalepsi by vsak bol spolocny kupel, kde sa uz tam drazdite a sup do postielky...
No to som rada, ze sa tu nieco taketo rozobera, lebo ja to mam tiez. Mam priatela, velmi sa lubime, ale ako nahle sa do mna pokusi vstupit, boli to ako cert.. Na zaciatku vztahu sme sa milovali ako veverky, teraz raz za dva mesiace ked, tak to je vela.. Aj to uz skor nie a obmedzujeme to na oral, kedze ma to takto boli. Som z toho uz na prasky, lebo nam to obom lezie na mozog, gynekologovia vsak tvrdia, ze je vsetko v poriadku, a saz tie blaboly o predohre.. Mne by chudak mohol vystrojit polhodinovu predohru, aj tak by to bolelo.. Takze fakt neviem ako to riesit, pretoze ani kila lunrigelu nefunguju.. Aj antikoncepciu som uz pred 3 mesiacmi vysadila. Nepoznate niekto nejake zarucene fungujuce afrodiziakum??
Každá kamarátka a kolegyňa, ktorú poznám, má alebo mala podobný problém, väčšinou ženám ochorie pošvové prostredie, keď začnú sexovať, takže sa natíska otázka, či je to pre ženy vôbec zdravé, aby do nich liezol i koľkokrát neumytý chlap a navyše, drvivé percento žien k orgazmu potrebuje len dráždenie klitorisu, vôbec nepotrebujú /a mnohokrát ani nechcú/ styk. A tiež je dokázané, že žena na vzrušenie potrebuje kombináciu intelektu a výzoru, nestačí nám vidieť pekného chlapa, musí mať niečo aj v hlave, inak na neho jednoducho nemáme chuť... :-) Kvalitná predohra tu určite chýba...
najprv jej tam strkas celu ruku a teraz sa cudujes??
no ked davas vela lubrikantu, tak sa to klze az moc a ju to nevzrusuje, nie? skuste oral alebo anal, jak dedko oral a babka anal xD
Pouzivame lubrigant a davam ho teda hojne. No nikedy citim ze ozaj to neide ze je proste zovreta.
Možno máte krízu, vlastne ona ju má to predpokladám, s priateľom som 5 rokov a po dvoch - troch rokoch som zažila takéto obdobie, malo to za príčinu branie HAK a samozrejme tiež ma to bolelo, možno nedostatočná predohra, chcel to mať hneď a zaraz, potom som na ňom videla to nechutenstvo/ten dôsledok/ku mne pretože ma to bolelo a príčinou bolo že na to šiel zhurta ako keby po doch rokoch som nepotrebovala predohru, áno treba sa uvoľniť, dobre jej radil doktor, ale čo ona chudinka zmôže keď raz na ňu možno pozeraš s očakávaním, predsudkami, pochybnosťami, možno znudene, aj možno tým že ste to stokrát opakovali a vždy to dopadlo rovnako a ty už možno nemáš ani taký záujem a možno že sa už aj obáva že si nájdeš kvoli tomu inú, neboj sa ženy cítia hocičo. Mňa to tiež bolelo už keď do mňa vložil prsty hlavne ústie pošvy a už to bolo možno aj tým že sme sa len hádali zo dňa na deň a liezlo mi to na nervy a chcela som ho trestať pre to. Potom to prešlo, odrazu bol kľudnejší a ja som sa pri ňom uvoľnila a jedeš.
Posledná otázka však je:
Nemá iného?(:
nechapem co ich moze tak boliet. podla mna je to blbost. posva je stavana na to aby sa do nej bezne zasuval penis ... jedine ze by bola menej zvlhcena, ale to pochybujem...