Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hovori opity clovek pravdu?

Príspevok v téme: hovori opity clovek pravdu?
sisi678

zaujimalo by ma ci si myslite ze ked je clovek opity, ci hovori pravdu....ide o mojho oca,dost dlho nepil 8 rokov no v poslednej dobe sa to vratilo spat=(....a minule ked prisiel opity domov tak sa so mnou zacal rozpravat a hovoril o problemoch s mamou hlavne, a potom narazal aj na mna a priatela tvrdil ze ho nechce vidiet u nas doma, ze mame sa nepaci a on to musi stale pocuvat a pod veci kt ma dost zarazili,lebo akoze viem ze nie su z neho nadseni ale ked bol u nas tak stale boli k nemu mily...co myslite?

sisi678

ahaa no dost sa nazory rozchadzaju...ako ze dneska som sa mamy pytala tak povedala ze ho nema moc rada ale skor je to v tom ze sa boji aby na mna nemal zly vplyv a pod....noo a s ocom tak mam strach ze teraz ked sme vyrastli tak s tym zacne odznova s pitim

ada2001

Ale to sme si dali temu.Ja stale hovorim ze nikto nepochopi len ten co stakym clovekom musi zit.Ja tiez viem svoje aj teraz kazdu chvilu vyvolavam mame ze co je doma ,pre istotu k nej isiel spat moj syn.

musska

opity clovek straca zabrany a tym padom vravi pravdu. Ked je clovek opity, prejavuje sa jeho skutocna povaha. Ak je clovek opity a sprava sa pritulne, priatelsky, rozprava sa, bavi sa, tak je taky aj v skutocnoti, len straca zabrany ked ma vypite. Poznam vsak ludi, co ked si vypiju, tak su agresivni, provokuju, su neprijemni... tak taky clovek nieje nic moc. Vravi sa, ak chces spoznat aky muz je, opi ho:)

bebab

opity clovek nikdy nehovori pravdu,on totizto ani nevie co hovori.Na druhy den si to ani nepamata.Keby hovoril pravdu,moja mamina by bola najhorsia na svete a ona je najlepsia.

velvet

ja si myslim,ze ano. Opity hovori pravdivejsie... to je tak,ze aj tazsie klame... lebo to vidiet na nom... .Jednoducho hovori,co si hned mysli... zmysli ma otupene... a ,,nevladze" vymyslat doverihodne slova... vyrazy... .Mam s tym skusenosti cely svoj zivot. Bohuzial.

adka2001

Opity clovek nikdy nehovori pravdu moj otec tiez pije ako duha a ked je triezvy je to najlepsi clovek na svete.Aj dnes mi mama volala ze dosiel domov na mol vtedy nevie co robi a je agresivny.Ked pije volakto v rodine to je utrpenie ale nie prenho ale pre jeho rodinu.

sajfina

hmm,možno na tom kus pravdy bude,nič ti nepovedali,lebo keď je človek v triezvom stave,tak väčšinou uvažuje nad tým,čo povie a alkohol tvojho otca povzbudil a povedal ti to...ale nič si z toho nerob,priateľ chodí s tebou,nie s tvojimi rodičmi