óda na moje vyrážky

Príspevok v téme: óda na moje vyrážky
gratulujem vsetkym ktory sa ich zbavili

Uz mam toho dost. Trapia ma asi od 12-13 rokov. Tzn viac ako 7 rokov. Puberta presla,dospelost nepomohla. Nie je to akne, ale VYRAZKY.
Skusila som snad vsetko. Kozmetiku - vsetko mozne aj nemozne,od najlacnejsej po najdrahsiu. Pridete ku kozmeticke, ta vam povie "Jooj,to si len musis cistit plet a chodit sem na cistenia a pomoze."Tak chodite.Aj si kupite jej pripravky ktore vam zo zaciatku pomahaju. Pomohlo ? Prd.
Pridete ku gynekologovi - hej, treba antikoncepciu. Prd.
Pridete ku alternativnemu doktorovi. Treba si vycistit organizmus. Chlorella, Hliva, a PRD.
Zihlavovy caj. Prd.
Nejest cokoladu. Pozitivne myslenie. Rád ako húb po dazdi a nepomoze NIC a NIC a NIC. A to ma sere neskutocne. Proste uz som zufala. Pekna holka, ale semtam vyrazka.Hmm.. A vzdy ked si myslim ze uz je pokoj a tesim sa z toho aku mam peknu plet,tak sa mi nevyhodi len jedna,ale hned aj dve...No kto by nenadaval ?!

ta, co by ti plesla

ty by si si zasluzila 1 medzi oci, alebo aj 2. cakala som, ze sa zveris ze mas vyrazok plnu tvar, alebo dajaku tazsiu formu. keby si vyzerala ako ja asi by si skocila zo siedmeho. fiflena

hmm

viem velmi dobre co je v zivote dolezite. ale uznaj,ze aj velmi optimisticky naladeneho cloveka moze rozladit ked sa KAZDY DEN bori s tym problemom. je to otravne. vobec to nie je o tom ci je to "podstatny" alebo "menej podstatny" problem. jasne,mama mi od malicka hovorila ze mam byt rada,lebo su ludia ktory nemaju ruky a nohy.

filipka

No tak mat 1-2 vyrazky absolutne nepokladam za zivot niciaci problem :-) Asi este nevies, co je v zivote dolezite, ale casom to pride.