Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tampón- niako nejde!!! HELP!!!

Príspevok v téme: Tampón- niako nejde!!! HELP!!!
kraska67

Chcela by som pouzivat tampony ale niako sa mi nedaju zaviest!! pokusam sa o to pri najsilnejsom krvacani, tampony velkosti mini samozrejme, snazim sa byt uvolena, zlboka dycham, ale niako to tam nejd zatlacit!! a ked sa o to pokusam tak to strasne bolii!!! a vyskusala som uz rozne znacky:tampax, ob, bella ... som este panna, ale aj tak by sa to malo dat, nie?? a prstom sa mi tam normalne da ist :(
thx

nika2

skus gynekologicku polohu - lahni si na postel, pod chrbat si daj vankus aby si bola tak prehnuta a skrc nohy co najviac a ako ho tam budes zavadzat tak s nim mozes hybat vselijak do stran aby sa ti dako uvolnila cesta, a samozrejme ze bud uvolnena :) malo by to pomoct, mne to tak ide. vela stastia

sajfina

ja som si tiež nedokázala zaviesť tampón.išlo mi to až po prvom pohlavnom styku...u mňa je to tak,v lete používam tampóny stále,lebo keď je horúco,tak sa zvyknem tam dole ,,zapariť",keď mám vložky....a inak doma vždy vložky a ak niekam idem,tak tampón a na noc vždy vložku

vevericka

ja ich tiez nepouzivam, neviem si predstavit, ze by som to v sebe nechala zastuplovne a nechala rozkladat..tiez patrim do obru biologia;)

xennia

Od vtedy čo mi jedna biologička povedala akú galibu tampóny spôsobujú v tele, ich nepoužívam a zvykla som si. Už len fakt v nevyhnutných prípadoch. :)

tamponka

clovek musi byt max uvolneny a nemysliet na to (je to cvik)
ja uz pouzivam tampony asi 8 rokov a ked nestiham a som v strese tak ho tam nenacpem ani keby co a poslednu dobu sa mi to stava ze aj 4 ohnem do praveho uhla lebo to jednoducho nejde:))
treba byt uplne uvolneny

sofia16

Co tak skuksit tampon s aplikatorom? Pouzivam len tie, kedze je to pohodlne, higienicke a zarucene dostanes tampon na spravne miesto...Je to genialna vecicka a usetris si vela trapenia...

akinom007

baby ja som vtedy skusala vsetko mozne v roznych polohacha nie a nie ho zaviest..podarilo sa az potom..ako som pisala nizsie

ivka323

nemusíš sa báť to je normálne ani mne sa to zo začiatku nedarilo, možno robíš chybu v tom že si tampon zavádzaš rovno, mal by byť trochu zaklonený ku chrbtici