Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechcem zit :(

Príspevok v téme: nechcem zit :(
taktora

Ahojte! Mala som destve a este aj stale aj dospievanie dost tazke kvôli jednej veci ktoru nechcem spominat :(. Teraz sa to na mna vsetko ruca nenavidim samu seba, najradsej by som sa niekam zakopala. Vadi mi strasne aj to, ze ostatni si na mne vsimaju akurat tie zle veci. Som urazliva, takze si viete predstavit ake to asi je :(. Trpim kvôli inym, najradsej by som zmenila skolu ale to nejde. Neviem čo mam robit. Chcela by som za psychologom, ale neviem ako to utajit pred rodicmi. Poradte prosim..dakujem

leerka

inak ani ja nechapem, jpreco by mali tvoji rodicia vediet o tom, ze ides ku psychologovi....ved on im to nepovie a ty tiez nie, tak v tom nevidim problem....len za nim pekne chod....a este k tej tvojej povahe....ja som byvala taka ista, myslim urazliva, ale casom ma to neak preslo.....asi ma to aj prjestalo bavit urazat sa stale a mozno v tom zohrala ulohu aj ta vec, ze som si nasla priatela......

katkaxxx

taktora ty si nejaka jasnovidka, ze uz teraz vies ze svoju osobnost nezmenis?? no s takymto postojom ju urcite nezmenis, to je fakt. treba sa na veci pozerat trochu inak. vies a tazko sa takto radi ked clovek nevie ze v com je tvoj problem.. takto vseobecne je to tazko. a co sa tyka toho psychologa - ved za nim mozes normalne prist bez toho aby rodicia vedeli.. nechapem co s tym maju, preco by o tom vedeli?

taktora

pomoc...ono to nejde, pozerat sa na vsetko optimisticky aj ked je to take nieje a proste ani nebude. Viem aka som nenavidim sa a viem aj ze celu svoju osobnost nikdy nezmenim. S tym sa neviem zmierit.
katkaxxx ja si to ale neviem vybavit tak, aby o tom rodicia nevedeli

katkaxxx

taktora nepocuvaj takych magorov ako prispievatel "smrt", ten nech si tie svoje chore rozumy necha pre seba. podla mna by si mala ist ku psychologovi, urcite by ti to pomohlo. ja mam uzkost a chodim na psychoterapie a rodicia o tom absolutne nevedia. mas pred sebou cely zivot a caka ta vela krasneho, ja by som to len tak nezahadzovala ;)

pomoc

skus na vsetko pozerat optimisticky,zmen myslenie.Povec si,ze na svete su este horsie problem.Posilni sa B-vit.su velmi dobre na stres.Hlavne nemysli na smrt,si mlada a mas vsetko pred sebou.