ahojte,viem,ze tu uz bolo vela podobnych tem,ale teraz potrebujem ja vediet vas nazor.Pacila sa mi jedna zena uz dlksi cas. Vzdy sme sa na seba len usmiali,pozdravili a to bolo vsetko. Pred tyzdnom sme isli spolu na veceru,rozpravali sme sa o vsetkom,o nas o jej malom synovi.... Ale vacsinou sa jej vzdy ja ozvem prvy,alebo napisem jej peknu smsku,ale ona na take nereaguje. Iba ked sa jej napisem na dobru noc,alebo aky mala den... preco ked jej napisem,ze chcem byt s nou,tak mi neodpise? Asi moc na nu tlacim?
NOVY VZTAH
petulika a nemoze to byt trosku aj tym,ze sa asi hamby,za to co sa jej stalo? Isli sme spolu von.....a ked som ju isiel odviest domov a vystupila z auta,vsimol som si,ze mi zaspinila sedadlo. Utrel som to a cela vrackovka ostala krvava-dostala krami a aj cele rifle mala krvave,asi sa aj koli tomu hambi. Nepovedal som jej nic,dam to vycistit,vobec mi to nevadi,ale sere ma,ze ma ignoruje.
Tiež by som to ešte neodsúvala do pozadia, ak je normálna (asi je, keď ste boli pár krát spolu, máš už nejaký názor na ňu), dala by ti najavo, ak by chcela byť s tebou iba kamarátka. Kto vie, akého mala manžela, či sa nebojí ďalšieho sklamania, možno aj toho, ako by to prežíval malý. Asi by som to nevzdávala, neozývaj sa často, ale raz za pár dní môžeš, vymysli nejaký spoločný program, možno ti začne dôverovať a posunie sa to ďalej. Len nerob nátlak, aby si ju nevyplašil
Kajo a možno sa cíti neisto z toho pohľadu, že je rozvedená a s dieťaťom, aj keď záujem má..
petulika dakujem. Tak naco sme si SPOLU planovali program na vikend? Preco mi to nepovedala otvorene? Moze to byt tym,ze je dost hambliva? Trapi ma to a najradsej by som jej zavolal a opytal sa jej na to,ale nechcem aby to brala tak,ze ju zas otravujem. Takze,ked nereaguje na smsky,tak ma ma na haku? Ok,dakujem. Neham ju tak a neozvem sa aj ked je to tazke.
kajo111, z pohľadu ženy.. poviem ti asi tak, že ona o teba nemá záujem, jedine naozaj kamarátsky. teda posudzujem podľa toho, čo píšeš.. keď jej napíšeš, že s ňou chceš tráviť viacej času a ona na to nereaguje,tak ti asi nemusím písať prečo..Myslím,že minutku na odpísanie si nájde každý, aj keď zaneprázdnený, keď chce!
skús to vydržať viac ako jeden deň sa jej neozvať, aj do konca týždňa.. a keď sa ti naozaj neozve,tak tak ju skús vypustiť z hlavy! bude to ťažké,ale pre teba dobré,keď to neni obojstranné:(
Nie je vydata,je rozvedena. Bolisme spolu na vecery,v kine,na prechadzke z malim dva krat na hokeji.... Nepobozkali sme sa. Je to este skor kamaratstvo,rad by som s nimi travil viac casu. Aj som jej to napisala nic mi nato neodpisala. Je pravda,ze ma toho vela,praca,ucenie zo synom,uvarit,upratat....,ale neviem preco si nenajde viac casu na nas. Povedala mi,ze som mily,ze nehame tomu volny priebeh....,ale ja sa jej nemienim stale ozyvat prvy. Dnes sa jej uz urcite ja neozvem.
NIE NAHODOU VYDATA ?
kajo111, no ako čítam, tak si myslím, že to dievča asi o teba nemá taký záujem ako ty o ňu.. ale možno sa mýlim a chce byť dobíjaná:) a ty to berieš ako? ako nový vzťah?? to ste koľkorát boli spolu? aj ste sa pobozkali? či je to len na báze kamarátstva?
nemôžem radiť veľa, pretože nevidím do hlavy tej dievčiny..ale keď ti ani len na sms neodpovedá,tak to neveští nič dobré..:(