NECAKANE ....!!!!

Príspevok v téme: NECAKANE ....!!!!
slzicka123

Prosim, pomozte mi, som uplne na dne, po dvoch rokoch mi moj "vyvoleny" napisal ze sa chce rozist - vraj sa uz newieme ani porozpravat - pritom to absolutne nie je pravda, proste som ostala v soku, lebo setko je Okey a necakala som jeho sms v zmysle: v poslednej dobe sa nedokazeme ani porozpravat, ma to este zmysel? - pritom normalne sme sa bavili, mali sme jednu vymenu nazorov, ale len teraz pred par dnami, ohladne znamok zo skusok - takze banalita - a predtym asi v novembri - tiez banalita - ziadna hadka!!!! Prreco teraz toto? Co sa stalo? ... myslite si, ze uz ma prestal lubit? je v tom ina? prestala som ho bavit? .... je tolko odpovedi ale newiem ktora je ta prava a ani to nezistim, chcem len vas nazor, dakujem :(((

alalika

a my sa aj dost hadame, ale predsa je vsetko fajn, dokazeme sa udobrit a to je potom super a sme uz spolu skoro tri a pol roka:)

mija89

a stoji ti on vobec za to, ked ti take nieco po 2 rokoch ani nie je schopny povedat priamo do oci? je to chudak, stalo sa to aj mne... boli sme spolu 1,5 roka a potom z nicoho-nic jedna sms a pritom sme sa ani nehadali, vsetko klapalo... nakoniec sme to skusili opat a mne sa len potvrdilo, ze "nevstupuj dvakrat do tej istej rieky"... sluboval, ako sa bude snazit a zmeni sa, ze nebude taky tvrdohlavy a neviem co este a vydrzalo mu to mozno 3 tyzdne... az som si sama povedala dost... a nelutujem to

dideee

hmm je to blbe a hnusna situacia,ale je fakt mozne ze je v tom ina,tak sa vyhovoril na uplnu hlupost...ale zase mne sa tiez stalo,ze po dlhsom case ma nechal chlapec,uplne zo sprosteho dovodu,co by bolo asi normalnejsie keby sme sa rozisli pre globalne oteplovanie:)..a potom som zistila,ze chvilu potrebuje od nasho vztahu oddych,lebo to bolo o tom istom a zase sa vratil...uz to nebolo ako predtym,lebo to tam ostane ten rozchod ale tak..je to priklad,ked to tiez bolo necakane...

slzicka123

...pytala somm sa ho, ze fakt je v tom len ta komunikacia? - jeho odpoved znela: "asi ano" ..... :( to slovko asi mi tam nehra... :(

jfzr

Je vedecky dokazane ze zalubenosť trvá cca 2 roky,po tomto období sa začne ukazovať či par dalej ostane spolu alebo sa rozíjde,lebo vášen opadava. Len skutočná láska prežije, prelud a pobluznenie odídu. Mne sa to vo vzťahoch viackrat potvrdilo,po dvoch rokoch akoby zrazu uťalo. Preto by pary sa nemali sobášiť skor než prežiju spolu dva roky.

slzicka1234

andy -tak som s nim hovorila, bohuzial len cez ICQ... cely cas tvrdil ze sa len hadame a ze ho uz to nebavi, (podotykam, v poslednej dobe, ak sa hadame, tak len raz za mesiac, a aj to len pre banalitu -nie vazna hadka),... a ze som tvrdohlava, ze si neviem priznat to co on hovori..... (co podla mna nie je pravda, kedze ustupujem kolko sa len da, vsetko je tak ako si on pipne, tvrdohlavy je on - len si to neprizna - sak jeho mamka ho dobre pozna a vravela mi to) ... samozrejme aj ja niekedy stojim za svojim ale to su skor vynimky.... no nic necem to ttu rozoberat... len proste toto sme si pisali a potom nic, neozval sa... a siel off - uvidim co dalej, keby nieco, napisem...

netrebaa

tak taketo vyhovorky aj mne PISAL ked si nasiel inu,nechcem ta strasit a viem co to je za pocit, ale radsej sklamana ako klamana. ja som bola obidvoje naraz. myslim si ze ma inu a nevie ako ti to ma povedat . ale drzim palce nech ti to vyjde!!!

andy

Držím ti palce. Je mi to ľúto. Ale aj také veci sa stávajú a všetko zlé je na niečo dobré. Aj keď verím, že teraz to tak neberieš. Budem sledovať tému, či máš niečo nové. Pa