Dobry den, potrebovala by som poradit. Mojmu priatelovi smrdi z nosa, neviem ako je to mozne a ani co sa s tym da robit. Este som mu to nepovedala,sme v zahranici a ak mu to poviem rada, by som mala pripravene nejake riesenia. Nozaj ho milujem a chcem mu pomoct, vedeli by ste mi poradit?
smrad z nosa
MIKESO ; uz si nespominam,stalo sa jej to nejako na jesen.Ja byvam totiz v zahranici a toto mi spominala tak na rychlo.Ale ked chces napis mi tvoj mail a ked budem s nou volat sa ti ozvem
Asi si neumýva nos.
Opisat povahu je tazke, asi ako z ust len z nosa, priblizne... ono je to tazke a trva to len asi cca 1 tyzden.
Chcem Vas poprosit aby ste si z tohto problemu nerobili srandicky, ale ak viete aby ste sa snazili pomoct. Dakujem.
Napis aku povahu ma ten zapach.
a ako dlho to uz trva? Vies ak ma v nose nejakeho odolneho bacila, ktory mu tam sarapati uz dost dlho tak asi obycajne kvapky nepomozu. Tazko povedat.
Z ust mu nesmrdi a cibulu ani nijake sppecialne korenia nekonzumuje- varim mu ja. Citit to jemne ked dycha, niekedy viac niekedy menej, ale chcela by som mu pomoct.
zial na kontrolu ist je nemozne, sme v zahranici :( Neviete nejake nosne kvapky alebo nieco liecive na hnis?
2-3 dni? A aky charakter ma ten zapach, cibulovy?
mojmu priatelovi sa to niekedy stava, ale to zvacsa vtedy ked cez den zje nieco koreniste, alebo napr. cibulu... trva to asi tak dva-tri dni a prejde to.... a z ust mu pritom nepachne, iba z nosa...
zulik a ako jej to zistili, co jej spravili vyter z nosa a nasli tam nejakeho odolneho bacila? Ako sa z toho dostala, co jej nasadili nejake antibiotika? Uz je v poriadku, uz jej z nosa nesmrdi?
moja mama to mala,mala to sposobene hnisom v nose.tak urcite nech zajde na kontrolu