Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

smrad z nosa

zulik

MIKESO ; uz si nespominam,stalo sa jej to nejako na jesen.Ja byvam totiz v zahranici a toto mi spominala tak na rychlo.Ale ked chces napis mi tvoj mail a ked budem s nou volat sa ti ozvem

antilopka

Opisat povahu je tazke, asi ako z ust len z nosa, priblizne... ono je to tazke a trva to len asi cca 1 tyzden.

Chcem Vas poprosit aby ste si z tohto problemu nerobili srandicky, ale ak viete aby ste sa snazili pomoct. Dakujem.

MIKESO

a ako dlho to uz trva? Vies ak ma v nose nejakeho odolneho bacila, ktory mu tam sarapati uz dost dlho tak asi obycajne kvapky nepomozu. Tazko povedat.

antilopka

Z ust mu nesmrdi a cibulu ani nijake sppecialne korenia nekonzumuje- varim mu ja. Citit to jemne ked dycha, niekedy viac niekedy menej, ale chcela by som mu pomoct.
zial na kontrolu ist je nemozne, sme v zahranici :( Neviete nejake nosne kvapky alebo nieco liecive na hnis?

tinusska

mojmu priatelovi sa to niekedy stava, ale to zvacsa vtedy ked cez den zje nieco koreniste, alebo napr. cibulu... trva to asi tak dva-tri dni a prejde to.... a z ust mu pritom nepachne, iba z nosa...

MIKESO

zulik a ako jej to zistili, co jej spravili vyter z nosa a nasli tam nejakeho odolneho bacila? Ako sa z toho dostala, co jej nasadili nejake antibiotika? Uz je v poriadku, uz jej z nosa nesmrdi?