mam matt sex s dievkou ktoru dobre poznam
Kam sa urobit pri prvom sexe bez trapasov?
ako vies?;)...ved aj tak..sak si domyslim ne? ved mu moze oci vyklat ta skratka, alebo ked nie, tak z prispevkov pochopim..
on sa pytal co je antika nie co je antikoncepcia ;-)
kks zabiiiil...ze nevi co je antika!! chapec ty si normalny? ides sexovat a nevis ani co je ochrana? kolko mas rokov 10?? sa spamataj, dozrej trosku a potom sexuj ked budes vedet zakladne pojmy..sak ak pouzijes kondom (ak vies co to je), spravis sa tam ne? sak logika
iceman/ kolko mas rokov ak to nie je tajne? antika je antikoncepcia
ved aj to je problem ze aj ona je panna a neni skusenaa tak ...ale to je dake divne =D cudne a trapne spytat sa jej ze kam sa ti mozem urobitt tak sa jej spravim na brucho he alebo ja neviem...a co to je vlastne antika????hm?
to myslíš smrteľne vážne , že svoj prvý sex daruješ niekomu, komu sa "len" páčiš??? nie je to trochu čudné, osobne by som volila alternatívu počkať na babu, ktorá sa ti nebude "len" páčiť,ale takú ktorú budeš mať naozaj rád,lebo toto mi pripadá tak akože, chcem mať sex, tak si nájdem prvú holku s ktorou sa dlhšie poznáš,keď to budeš mať s babou, ktorú miluješ, máš aj po starosti, čo potom robiť, jednoducho 2 v 1 :)
Ale chodte niekam... :D Si tu z neho utahujete :-P. Pocuvaj, ved sa narovinu spytaj tej holky kam sa jej mas urobit, a hotovo! Najma ked ani nevieme, aky sposob ochrany zvolite! Antika? Prerusovany? Tak sa jej sprav na brucho a hotovo. A ked kondom?! Tak nemas co riesit. Stiahnes ho, zabal ho do niecoho a zahod a bud tam s nou. Ved to pride samo. Pokecate, budete sa maznat, prediskutujete ake to bolo atd. Tak si to uzi! :D
urob sa jej do ucha..sak dieera ako dieera
to je dobréééé, že do záclony, sa smejem až mi slzy tečú!
pri tolkej romantike sa kludne sprav do zaclony