otázka času!rýchlo poradte!!!!!!!!

Príspevok v téme: otázka času!rýchlo poradte!!!!!!!!
čas

ahojte aj keď viem že je to už otravne písať som tehotna?? aj mne takéto príspevky otravuju!ale u mna to je iný prípad... beriem antikoncepciu.. novinette..lenže začala som brať aj antibiotika unasyn a viem že sa mám chraniť ale skončila mi menzes skôr.. asi tak o den... a po 3 dnoch od jej skončenia som mala pohl. styk po prvý raz to stihol vytiahnuť len tak tak a potom sme išli po druhý krát... len pár krat zasunul viem že spermie môžu byť v močovej rúre len neviem či si mám kupiť TABLETKU PO! keby to nebola taká chemia tak neváham a kupim si ju hned lenže keď beriem aj hak aj antibiotyka a bolo to len 3 dni po menštruaci tak neviem ... lekarnička mi vravela že sa mám chrániť tento mesiac lebo antibiotiká znižujú učinnosť ale na jednej internetovej stránke www.antikoncepcia.com mi gyn. povedal že unasyn nemá nijaký vplyv na účinnosť hak.. tak teraz neviem a preto sa vás pýtam mám si kupiť tabletku po?... dakujem---

sajfina

určite si nekupuj tabletku po,berieš HAK,čo už je aj tak dosť veľký hormonálny zásah do organizmu a tabletkou po by si si mohla jedine ublížiť a aj tak si myslím,že HAK je spoľahlivá aj pri braní ATB,aspoň mne tak doktor povedal,že sa to do príbalových letákov píše len na ochranu výrobcu

Summer_

cas tak pockaj, a potom si sprav tehotensky test.. ale ak tie antibiotika nemaju vplyv na hak tak by si nemala byt tehotna..

čas

ako ja už nemám zapalené moč. cesty. len stále beriem antibiotyka... a sex som mala 3 dni po skončení menzesu... na www.antikoncepcia.com hovoria že unasyn ako natibiotikum nemá vplyv na hak... a na www.antikoncepcia.sk hovoria že treba sa chrániť .. po stiku tak neviem ovuláciu by som ešte nemala mať.. tak poradte

čas

mno teraz som sa dočítala na nete že aj unasyn učinnosť antikoncepcie.. znižuje tak neviem poradte raz znižuje raz nije