Muzi, chalani, chlapi pacia sa vam pekne baby ktore su ale baculky? V tvari su zlate aj pekne ale je na nich vidno ze vela papaju :) Vase nazory a nahlady :)) Diky
Pacia sa vam BACULKY?
marlenka je čo? iste pozvem ťa na obed, kávu, najradšej by som bol ak by si išla na snooker, možno bowling, len to má asi háčik, vieš mne to neva
to ze si ty zabudol, je nepodstatne, hlavne, ze ja som nezabudla....musis ma za to pozvat na marlenku
leerka pýtal nechce psíka, leerka ja som na to aj zabudol, som tvojím dlžníkom-díky moc, ako to ide neviem ani sám
tak co pomohla som ti vcera s tym prispevkom, inak vsimol si si stihla som to presne o polnoci....dobre, ze...a co tvoja laska, ako ide dalej
a toho kamarata si sa nepytal, ci chce toho psika
nazdar leerka a nie je však má viac kilo ako ja
technecium, aj ty si baculka, ty nas anorektik,,,,ale ja mam moc co hovorit, ked som vychutnuta jak ty..hihi
iste, isteže si
tiez by ma zaujimalo od akej vahy sa berie zena ako baculka....ja mam 165cm/65kg. Som baculka ci nie?
hey baculky sa mi na pohlad velmi pacia hlavne bruskoa zadocek ... :)
a baculky sú aj dosť citlivé .. ked ich niekto namotáva či ich balí a pod. .. a nakoniec odkopne .. pak majú depky z toho že to určite kôli ich postave a pod. .. nehovorím z vlastnej skúsenosti, ja som asi tá normal postava :)