Chcela by som sa opýtať, tých žien, ktoré majú skúsenosť s tabletkou Escapelle, či im táto tabletka nejak narušila cyklus. A ak áno, tak do akej miery? Ďakujem!
po tabletke "po"
mne to rozhadzalo cyklus asi tak na 3-5 mesiacov... je to pekny humus... ale co uz, ked vas to ma zachranit...
hejje to silne kafe ale tiez sa mi to stalo ze som ju musela vtedy asi v priebehu dvoch mesiacov vziat dva krat...a som tu,nic prevratne sa somnou nestalo,len mi to rozhadzalo cyklus,ktory bol uz aj tak rozhadzany predtym:D..ale je to lepsie ako mat babo ked na to niesi pripravena..co samozrejme neodporucam skusat to,lebo tam musi byt velka davka hormonov
no tak to by som nerobila to je silna kava zobrat ju dvakrat do mesiaca to ti poriadne rozhadze organizmus a vsetko
mam otazku co sa stane ak tu tabletku vezmem v priebehu mesiaca 2x? viem mala by sa brat max. 2x do roka, ale kedze 1x sme ju museli pouzit, lebo som si zle vyratala plodne a neplodne dni, a 2krat nam praskol kondom..ten hore asi chce aby sme mali male bejby..:)
mozu my nastat nejake zdravotne komplikacie, alebo moze to ovlplivnit to ze b som v buducnosti nemohla mat male babatko?? lebo s priatelom chceme babatko tak o 3roky,no a aj teraz by sme ho uz uzvitali , ale financna situacia nam to akosi nedovoluje...
no mne to rozadzalo cyklus na dva mesiace som mala strach ci ozaj nie som v tom ale nie
Mne to teda cyklus rozhadzalo poriadne.... asi pol roka to trvalo, kym sa napravil....
Mne to cyklus nerozhadzalo.Dokonca to vyzera tak,ze odvtedy to je u mna pravidelne.:).Ale to bude asi len nahoda.U kazdej su ine vedlajsie ucinky,alebo u tych stastnych ziadne.:)
mne nerozhádzala nič :)
pokial viem takk moze a nemusi rozhadzat cyklus aj na rok...