co je podla vas najlahsia vysoka skola? aky odbor? ide mi len o diplom, preto sa pytam.
Ľahka vysoka skola
Vysoká škola, ktorá by ma zaujímala neexistuje, aspoň o nej neviem.
Mala by súvisieť s internetovým marketingom a s podnikaním na internete, pokiaľ taká škola nebude, budem uvažovať, že na vysokú školu radšej nepôjdem, alebo by som skúsil etiku? Neučím sa veľmi rád, som lenivý, ale nie hlúpy. Proste chcem si vybrať to najlepšie čo by ma zaujímalo, ako už bolo spomínané, prosím ak vie niekto o vysokej škole so zameraním podnikanie na internete, (nie všeobecné podnikanie ako managment alebo vysoká ekonomicka, lebo neviem matiku) tak mi napíšte mail. ĎAKUJEM VÁM
lahke vs? no napr. ,,Katolicke uciliste" v Ruzomberku. Len neviem ci by som sa k diplomu z takejto vs vobec priznavala...
najtazsie skoly mas veterinu, medinu, a technicke smery ako stavebna, strojarina a TU Zvolen, to je dost brutalita tiez..ale zavisi to aj od profakov, kde su este stare paky, tam je to tazsie..
Socialna praca vo vseobecbosti je lahka skola. Je ked vidim, co sa moja kamoska uci na skusky... ach, ved ja som to mala vsetko na maturach a ona sa to tu 5 rokov uci, este aj tie iste nase stredoskolske ucebnice pouzivaju... takze socialna praca lavou zadnou...
Socialna praca vo vseobecbosti je lahka skola. Je ked vidim, co sa moja kamoska uci na skusky... ach, ved ja som to mala vsetko na maturach a ona sa to tu 5 rokov uci, este aj tie iste nase stredoskolske ucebnice pouzivaju... takze socialna praca lavou zadnou...
ahojte, chcem sa spýtať, či je tu niekto kto navštevuje VŠB-TUO v Ostrave????
..podľa mňa vo všeobecnosti sa medzi najľahšie vysoké školy, čo sa týka nárokov na študentov radia súkromné vysoké školy, ktoré si od študentov pýtajú už bez tak vysoké školné.. samozrejme závisí od konkrétnej a nedá sa to takto úplne zovšeobecniť..
inak s niektorymi nazormi tu absolutne suhlasim
* VS sa stal total mainstream a Vskolakov je tu tolko ze nevies kao sa cez nich prepchat
* VS tituly sa u nas rozdavaju ako Rozky (uz mi to pride skoro jak v Polsku)
Preto...
* zamestnavatel zobere na podpriemernu pracu radsej vysokoskolaka (ako maturanta) za minimum co mu v jeho platovej triede moze dat. ma jednoducho na vyber, kopa (nezamestnanych!) Vskolakov
* ma to momentalne netlaci, mam dostatocne odbornu pracu v zahranici (kedze tu sa kladie doraz na titul zvacsa pre pracu, kde ten titul fakt potrebujes, co si dovolim tvrdit ze su vysokoodborne a specifikovane oblasti pracovneho trhu) ale AK sa raz vratim do SR dirokracie a trh presyteny titulovanymi zaujemcami o job, tak budem musiet aj ja mat papierik ktorym sa budem moct ovievat 8-)
* budem sa musiet do toho dokopat, takto to proste zakomplexovani SR zamestnavatelia chcu mat, lebo tak to uz desatrocia bolo do nas bolo tlacene (presne ako tu uz niekto spomenul, "ked nemas titul tak si nikto")
najlahsia vysoka skola je podla ma bezpecnostny manazment v ke... ale to asi ako kazda sukromna skola,.... zacvakas si prachy za denne studium a daju ti titul... ta skola je este lahsie ako moja stredna... inak aj socialna praca v po a animacia volnocasovych aktivit je primitivne lahka
Je pravda, že nás je možno menej, ale ja som študovala (a študujem) kvôli sebe. Chcem mať väčšie znalosti, chcem byť lepšia v tom, čo robím a hlavne, osobnostne sa chcem posunúť. Ale to asi málokto pochopí... ak vám ide iba o titul.