Co ma clovek robit,aby si opat ziskal doveru u toho druheho,za ktoreho by dal aj svoj zivot?Urobila som dve velke chyby(ziaden podvod ani nic),ale boli to chyby,ktore cloveku zasiahnu srdce,no uvedomila som si to az neskor,ked som to urobila.ja to strasne lutujem,neviem co mam robit,aby mi odpustil.Milujem ho a nechcem ho stratit.ako to mam riesit,prosim vas,poradte mi,ja uz neviem co mam robit.
VELMI SOM MU UBLIZILA,CO MAM ROBIT...
ale to sa neboj... ak ta lubi tak sa s tebou nerozide kvoli tomuto.... :))) vsak to by bol aj on hlupy :)
ale on mi vcera povedal,ked sme isli domov z bb,ze mi uz neveri a niekedy ma pocit,akoby som to vsetko iba hrala.ale ja nedokazem hrat city k niekomu,najma vtedy,ked som ochotna dat za neho aj zivot.
ano velmi sa bojim,pretoze ho tak strasne lubim a mam strach z toho,ze sa to tymto skonci.
ja mam pocit ze sa az mooc bojis!!!!
hej presne... ja tiez suhasim so sajfinou... vazne si nic zle neurobila... a jeho to prejde... nemaj ziadne vycitky svedomia nemas mat pomaly za co... :))) lebo ak sa mu zacnes ospravedlnovat za kazdu sprostost co spravis tak vacsina chlapov si povie: mozem s nou manipulovat lebo je na mna totalne namotana... chapes? potom budes len ty trpiet.... tak si z toho nic nerob :)))
NO...dneska sa este porozpravame,pretoze ta vec s fotenim sa stala vcera.ale je to moja chyba,pretoze som mu mala aspon zavolat,ze to fotenie potrva este o hodinku dlhsie.je to este cerstve,viem ze to chce cas,ale bojim sa toho,ze on so mnou nebude chciet ist von,ked ho zavolam.mam pocit,ze budem rozpravat iba ja,alebo bude trapne ticho.
ja by som ti radila chovať sa tak ako vždy,veď si nič zlé nespravila,proste normálne s ním komunikuj ako zvyčajne,nemáš sa prečo cítiť vinná,je mi jasné,že ti je luto,že je to teraz takto,ale to prejde,on vychladne a uvedomí si,že je hlupost sa za toto hnevat...hlavne žiadny vtírink
UZ to bude rok teraz vo februari.mne na tom strasne zalezi,ale teraz ho asi nepresvedcim.asi bude lepsie,ked sa mu urcity cas nebudem ozyvat,mozno sa ozve sam,ked ho to prejde v co sa budem modlit.
no ako som citala tie tvoje dva kiksy tak si myslim, ze to nie je az take hrozne... ked uz pri takychto "sprostostiach" (aspon podla mna) sa vaz vztah neako narusil tak potom keby sa stalo ze by si mu bola neverna tak neviem ako by to pokracovalo... myslim ze to fotenie ze sa to trosku predlzilo to by mohol pochopit... a to druhe ze ti nenapisal sms a ze si sa na neho urazila a sla si sa von zabavit tak si myslim ze by sa mal nad sebou on zamysliet ked ti ani nenapise... takze sa moc netrap... treba si to vydiskutovat a myslim, ze to bude super... mimochodom... kolko ste uz spolu?
moja..ale to ze mu to davas najavo tiez nie je moc dobre!! ak si sa mu ospravedlnila, tak sa mu potom zbytocne nevtieraj, aby si zas nemyslel ze ta ma pod palcom a tak!! Bud sebavedoma - ver sebe a tomu co robis!! ved ta miluje a nemas co stratit..si mu verna tak co viac moze chciet!! On to vie..len sa ta snazi potrapit!!