neviem ci sa vobec dostanem moja temy k niekomu,ci si ju stihne niekto precitat ked sa tak divam ako to tu rychlo frcii:)
ale skusim:)
tak teda mam draheho uz rok..je to cuper cloviecik,moc ho lubim,prinasa mi do mojho zivota vela radosti a kraaasy,som moc stastna ze ho mam..ale problem je v tom ze mavam opacne sny s nim.casto sa mi sniva to ze ma podvedie,alebo oklame,zle s aku mne zachova:(..neviem cis a mi to sniva preto,lebo sa toho bojim,ale sa to raz aj naozaj stane..nemam z toho dobre pocity,trva to uz dlho a opakovane skoro kazdu noc.niekedy sa normalne zobudim na to ako placem v tom sne a skutocnosti mi aj trosku slzia oci ked sa prebudim.
co mam s tym robit?zle s ami potom vstava..i ked niekedy aj poviem tie sny svojmu drahemu a utesujem sa tym ze skutocnost je krajsia,ale vraj sny sa mozu stat realnymi a je to len odraz nasho podvedomia. a to ma strasi.prosim o nejake rady alebo pomoc.dakujem
Zle sny, co to moze znamenat?
cawte ja som barbora a chcem vam povedat co sa mne stava... ja mam strasne rada svoju maminu mno ako kazdy urcite a mne sa snivalo ze skratka prisli nikay chlapy do nasej zahrady z ohnom a podpalili oci alebo aj vlasy celkovo tvar mojej mamine ked isla zatvorit branu aby nam neutiekol pes .. bolo to nieco strasne pamatam si ze som sa zobudila v noci a revala som doslova..nechcem aby sa take nieco este zopakovalo lebo bolo to naouaj hrozne vidiet svoju maminu ako trpii a nic styym nemozem urobit... fakt nikomu neprajem taketo nieco..prosim pomozte mi bojiim sa onu...!!!!! :::(
práve som hľadala na internete čo možu znamenať moje zle sny...a zistila som že su rovaké ako tvoje...aj mne sa sniva s mojím priatelom stále...sme spolu už skoro dva roky...a stale sa mi sniva že ma podvadza a že chce a ma ine...pred tym ked sa mi to snivalo zdalo sa mi to že to je len moj strach že ma raz opusti ale neskor sa to všetko z mojho sna splnilo...dodnes sa mi to sniva presne vidim v tom sme všetko..a vždy je v tom sne ina žena...stale premýšlam že či som si to všetko neprivolala sama a či si to neprivolavam aj teraz alebo ma to len straši že sa mi to znova stane...je to už na prašky...sniva sa mi to aspoň 4x do týždna...ved to je už na prašky :(
ja sama mam skusenosti s tym ze zle sny nieco znamenaju... nemusi sa stat presne to co v sne ale neieco podobne
napr.sniva sa ti ze plaves v spinavej vode???
to moze znamenat ze v realnom zivote plaves v problemoch alebo si chora...
Dnes sa mi snivalo,ze ma moj priatel podviedol a ze s nou chcel aj zostat.Strasne som plakala nie len vo sne ale aj realne.bol ku mne v sne hnusny,ignoroval ma a bolo mu jedno,ako sa citim, myslel len na nu.prosila som ho na kolenach,plakala som mu a on nic.nosil ju v mobile na fotkach,v penazenke.horsie bolo ze som sa zobudila a nad ranom som zase zaspala a sen pokracoval.stale na ten sen myslim a velmi sa bojim toho, ze co znamena....
joj som maval strasne vela strasnych snov
mozog si pocas spanku triedi zazitky z minuleho dna,nepotrebne veci vyhadzuje z pamate,dolezite si uklada,je to tak chaoticky stav,ze snivat sa ti moze hocico.zavvisi od toho kedy ides spat,lebo spanok do polnoci je najkvalitnejsi,o tretej rano sa uz telo zobudza,ci si nejedol nieco tazke mastne pred spanim a pod
Ja som mala tiez podobne sny, ze ma podvdza s istym dievcatom. Nakoniec to dopadlo zvlastne, lebo vlastne este pocas vztahu zacal obletavat oklo inej, ale nebola to ta zo sna. Ta zo sna sa s nim v skutocnosti prstala kamaratit, lebo zistila, aky je podliak a egoista a kamarati sa len so mnou. Terazsme uz rozideni a postupne sa dozvedam, kolko klamstiev a nepravd mi za tu dobu nataral.
snivalo sa mi,ze som bola v nemocnici za priatelkou nechcele ma k nej pustat cez den tak som ua nou chodievala v noci,ale vobec neviem co jej bolo zrazu som stala na chodbe a chcela som si dat kavu z automatu no svetla zhasli a mne sa obajavila zvlastna postava utekala som po dlhej chodbe a ositla som sa vo vytahu kde z nemocnice ma pozorovala na zena na posteli a uprene na mna pozerala a po mne zacali liez klieste,prosim pomozte co znamena tento sen velmi Vam dakujem
sen o hadovi je vždy predzvesť niečoho zlého, nechcem strašiť, ale treba dať veľký pozor, može sa niečo stať, niekto ti ublíži alebo niečo podobné.... je to varovný sen.....