Lamu sa mi vlasy

martushka

Skus si podstrihnúť zničené končeky a nasadiť si dvojmesačnú kúru s výživovým doplnok na vlasy, volá sa Revitalon a kúpiš ho v lekárni. Posilní ti vlasy, menej sa ti budú lámať.

Lucinka33

no skus, ja som to kupila v predajni Food Planeta, myslim, ze maju este pobocku v BA. V Martine neviem, skus pohladat na nete.

marikaaa

praveze nie som z nitry,ale ak to kupujes z nejake speci predajne, tak by som to mohla zohnat aj v martine, nemyslis?

Lucinka33

Marikaaa ak si z NR, tak by som ti vedela poradit, kde zohnat Urtekram. Ak nie, tak viem len o obchodoch na nete.

marikaaa

sweet_lolitta
dakujem za radu, urcite ten sampon vyskusam,este sa chcem spytat kde sa vlastne da kupit, nikdy som o tej znacke nepocula...a pouzivas na vlasy aj nejake balzamy alebo masky?

sweet_lolitta

Ahoj, ja ti mozem z vlastnej skusenosti poradit... Mala som tento isty problem, jemne riedke vlasy bez objemu, pouzivala som sampony na objem, tuzidlo na objem, tupirovanie a lak... a samozrejme som si vlasy v predklone fukala fenom... vydrzalo to jeden den max a na druhy den boli vlasy nechutne, tak som si ich opat umyla. a tak dookola. Potom som vyskusala prirodny sampon BEZ SILIKONOV a stal sa moj osobny zazrak, uz nepouzivam ani fen, ani tuzidlo, ani lak. Silikony extremne zatazuju jemne vlasy. Mozem odporucat rozmarinovy sampon od Urtekram a prelievanie vlasov zihlavovym odvarom>>> mega objem a leskle vlasy :)

marikaaa

no ja mam tiez problem s tym, ze mam na jednej strane velmi riedke vlasy a este sa mi aj lamu.ked chcem mat aspon aky taky objem, tak si jednoducho musim dat tuzidlo a vyfenovat si ich, bez toho to proste nejde. nevie mi niekto poradit ake pripravky su vhodne, ak si vlasy predsa len fenovat musim???aby sa mi tak nenicili...

megynka1

dakujem za radu no uz som mala na tom aj plavu stredne a vymyla sa mi.a ked si zasa zafarbim vlasy budu este viac znicene.uz som pisala do salonu novosadu igora za predlzenie a zahustenie vlasov lebo asi moje musia ist ostrihat po plecia minimalne.a ja chcem dlhe a huste vlasy.uz ma nebavi sa ani do zrkadla pozret hnusim sa sama sebe.mam depky.majte sa

whee_ee

megynka, tak fenuj chladnym vzduchom... a mozes odarbovat len korienky... alebo si daj tmavsiu farbu... na tmavych vlasoch aj menej vynikne znicenie...

megynka1

ahojte este jedna vec zehlicku nepouzivam uz 2 roky masky stale po umyti vlasov a vcera som si urobila zabal z oleja oliv.a masky moc to nepomohlo a fenovat si to musim aspon z dialky lebo potom to mam naozaj ako slamu.