Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

dobry korektor

ivka.

prosím a aký je rozdiel medzi korektorom a makeupom? teda okrem toho, že sa dá presnejšie naniesť. lebo makeup po uschnutí drží a korektor sa po chvíli zmaže. tak aký je rozdiel?

tania333

prosim vas, nahodou neviete ktory korektor obsahuje tie zelene pigmenty ktore prekryju cervene flaky a zacervenanie??
dakujem

lilly2

ja viem,ze je drahy. ale fakt sa oplati. vydrzi dlho, nezotiera sa a nie je v tycinke. A sorry, ale odporucat veronike korektor miss sporty, ked si precita, ake kriteria na korektor ma, nie je divne?... je to proste blbost. Ved pisala, ze hlada nieco kvalitne, co je trvacne , dlho vydrzi, nie je v tycinke ako ruz... Ja si ten od matis kupujem a vydrzi mi aj rok. Takze zas taka investicia to nie je. Alebo ako korektor sa da pouzivat aj pan stick od max factor...je celkom fajn, len dost tuhy. Alebo co by ma este napadlo, tak klinicky make-up od dermacol. Ale ten je podla mna krajna moznost, aj ked stale lepsie ako tie somariny, co sa tvaria jak korektor, zabalene v tycinke jak ruz, vydrzia tak 3 hodiny po naneseni a celkovo si ich treba kupit kazdy mesiac, dva... tot moj nazor