Áno alebo nie?
Paci sa vam meno Romana?
hm....asi som vynimka,ale mne sa velmi paci!!!
nie vobec sa mi nepaci pride mi take zmuznele neviem preco :D ako pre nejaku muznatku, je to take tvrde meno, prepacte ked niekoho urazim ;)
poznam len jednu romanu a je to fajn baba, takze na zaklade mojej osobnej skusenosti s tymto meno musim povedat ze ano, paci
Romana je pekné meno,môj kolega má dcerku a volá sa Romana a veľmi jej to meno pristane,je to v podstate meno ako každé iné.
Nepáči znie to tak prísno.
Nepáči :o(
a dcérku chcem mať Kristínku a chlapčeka Jurka :o)
poznam dve romani-jedna krasna modelka a druha male babo,nezvycajne meno,ale neda sa sudit cloveka po mene
a Vanessa? tak to sa mi vobec nepaci. hrozne meno podla mna.
mne sa Romana velmi nepaci. nechcem nikoho urazit, ale sa mi skor spaja to meno s nejakou mensinou alebo cudzinkami. a tiez je to u mna s menom Klara napr. a co sa tyka toho mena Petra, tak ak by som si mala vybrat medzi menom Petronela a Petra, tak dam Petra. je to kratke, strucne a celkom pekne meno. a tiez sa mi celkom paci meno Alzbetka - ani neviem preco, ale je take mile, ale nemam rada, ak nositelky tohto mena volaju "Beťa" alebo tak nejak. v celej forme sa mi moc nepaci meno Alena (to skor tak pre 18-30 rokov), ale zdrobnenina tohto mena ako "Allie" alebo tak, tak sa mi paci aj pre mensie deticky. ale trebars meno Elena, co je asi odvodenina od Aleny sa mi nepaci vobec.