Paci sa vam meno Romana?

emme.violet

nie vobec sa mi nepaci pride mi take zmuznele neviem preco :D ako pre nejaku muznatku, je to take tvrde meno, prepacte ked niekoho urazim ;)

liana

poznam len jednu romanu a je to fajn baba, takze na zaklade mojej osobnej skusenosti s tymto meno musim povedat ze ano, paci

valentina95

Romana je pekné meno,môj kolega má dcerku a volá sa Romana a veľmi jej to meno pristane,je to v podstate meno ako každé iné.

majka_

mne sa Romana velmi nepaci. nechcem nikoho urazit, ale sa mi skor spaja to meno s nejakou mensinou alebo cudzinkami. a tiez je to u mna s menom Klara napr. a co sa tyka toho mena Petra, tak ak by som si mala vybrat medzi menom Petronela a Petra, tak dam Petra. je to kratke, strucne a celkom pekne meno. a tiez sa mi celkom paci meno Alzbetka - ani neviem preco, ale je take mile, ale nemam rada, ak nositelky tohto mena volaju "Beťa" alebo tak nejak. v celej forme sa mi moc nepaci meno Alena (to skor tak pre 18-30 rokov), ale zdrobnenina tohto mena ako "Allie" alebo tak, tak sa mi paci aj pre mensie deticky. ale trebars meno Elena, co je asi odvodenina od Aleny sa mi nepaci vobec.

Najčítanejšie články