Áno alebo nie?
Paci sa vam meno Romana?
aj mne sa paci meno Romana
Romana je krásne,nezvyčajné dokonca unikátne meno.Ja sama som chcela dať svojej,ak by som mala,dcérke také meno,ale mám dvoch chlapcov a prvorodený je Roman.
Taká,čo povie,že meno Romana je FUJ,nech to radšej nevyslovuje,lebo pre iných môže byť práve JEJ MENO FUJ!!!
ja sama sa volám romana a mne sa meno velmi páči... je velmi ojedinelé a nie otrepané ako ema,mirka,katka....
Romi je pekné pre malé dievčatko, také šibalské a Romana pre dospelú ženu má svoju charizmu!
Romana - je to vlastne pôvodne Rímanka,zaujímavé meno a páči sa mi ak sa jej hovorí Romy.Aj R. Schneiderová má pekné meno.
Romana je otrasne, to jej rovno mozes dat meno Izolda alebo nieco take.
Nepáči. Nepáči. Nepáči!
Ani mne sa tak nepáci, ale podla mna tiez v tomto prípade nedávaj na nazory druhých a ked sa teba páci kludne ho daj svojmu dietatku, ak ani manzel nie je proti..
mne sa páči :)
daj meno,ktoré ti padne do oka-Romana je zaujímavé,a nie bežné meno,a je celkom pekné.Nie je ani tak dôležité meno,ale človek ktorý sa za tým menom skrýva.Ak sa ti páči,tak nemaj s tým problém a daj svojmu dieťatku to meno.Nedávaj na názory druhých.Pekný deň.