aHOJTE vsetci.Viem ze tychto tém o menach tu bolo viac nez dost ale chcela by som sa vas opytat ake meno by ste dali vasmu dietatu..prosim skor moderne a neotrepane..ale to uz je na vas :)dakujem
Moderne pekne meno pre dietatko
lost, nie :D vďaka bohu nie som ani petržalčan ani blavak, no offence of course :) a na zaklade čoho vlastne predpokladaš? :D
Co pomenovat ho podla nejakej znamej slavnej osobnosti ?
Napr.
Mahamandaleshwar Paramhans Swami Maheshwarananda
Ildikó?
Ahoj, chcem sa Vás spýtať, aké dievčenské krstné meno by Ste dali k priezvisku Salgóová? (číta sa Šalgóová). My máme zatiaľ nápady: Aliz, Emma, Emília..
Christopher a Kristinka
Priatelovi sa pacia dievcenske mena konciace sa na koncovku ina (neviem preco)Kristina a chlapcenske mame vybrate Christopher a navyse hodi sa aj k priezvisku co je super.Pri dievcenskom mene by som sa asi snazila vyhnut sa typu Jessica Barankova takze z toho dovodu je dievcenske meno take ktore sa s istotou bude hodit k priezvisku, cize Kristina.V nasom pripade chlapcenske moze byt hocijake urcite sa k priezvisku bude hodit uz sa tesim ked aj ja take priezvisko budem mat a potom aj nase deticky:):):):)
ahoj,môj syn sa volá Marek.páči sa mi toto meno a dala by som ho znova.chcela som meno,ktoré sa nedá povedať škaredo,myslím skrátene,prezývka...môjho syna všetci kamaráti volajú Marek, Marco...stále je to pekné. najdôležitejšie,aby to dieťatko sa narodilo zdravé a to ti držím palce.pa
Zoe, Damian, Hanah, Sara, Phebe, Sebastian , je vela krasnych mien uz len vymýšlať čo vas napadne :) a čo sa vam paci :)