ahoojte....meska mi tyzden pri com mam stale pravidelne...dnes som si urobila teh. test a vysiel mi pozitivny...ma niketora z vas podobny pridpad???je to na sto %
Tak sa tes si tehotna
Najčítanejšie články
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Gastroenterológovia: Pacienti, ktorí čakajú na gastroskopiu alebo kolonoskopiu, si na vyšetrenie budú musieť počkať aj niekoľko mesiacov
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Toto nikto neurobí za vás! Máte svoje zdravie pevne v rukách?
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Odborníčka upozorňuje: Stres u školáka neprehliadajte, pri dlhodobo neriešenom strese hrozí u dieťaťa nástup psychosomatických ochorení
Hlavná hygienička SR: V posledných rokoch zaznamenávame neustále klesajúci trend zaočkovanosti v rámci povinného očkovania detí
Štátny ústav pre kontrolu liečiv (ŠÚKL): Slnko v kombinácii s liekmi môže spôsobovať kožné problémy
Pediatrička: V praxi sa takmer denne stretávame s tínedžermi, ktorí pijú energetické nápoje, často nimi nahrádzajú aj príjem stravy a tekutín
Farmaceut: Závislosť na nosových sprejoch a kvapkách sa prejavuje pocitom plného nosa, zhoršeným čuchom aj bolesťami hlavy