ake mate s nou skusenosti ? na problematicku plet
NU SKIN kozmetika
cez ich internetovú stránku sa dá kozmetika objednať
ahojte prosim vas nevedeli by ste niekto kde kupim mliecka na galvanick spa vsewtky druhy ak by ste vedeli prosim napiste mi na mail budem vam vdacna dakujem sandra
Produkty firmy NuSkin sú veľmi kvalitné a účinné. Máloktorá spoločnosť sa môže pochváliť tým, že má vlastné výskumné centrá, kde pre nich pracuje 130 uznávaných vedcov na plný úväzok. Účinky produktov sú viditeľné už po krátkej dobe používania. V niektorých prípadoch ide doslova o minúty. Veľmi dobré výsledky sú aj s prístrojom Galvanic SPA SystemII - pomocou jemného samonastaviteľného galvanického prúdu hĺbkovo ošetruje a vyživuje pleť. Používa sa so špeciálnymi gélmi a krémami, ktoré dokáže vpraviť až do 3.hĺbky pokožky. Efekt viditeľný už po prvom použití. Firma okrem kozmetiky vyvíja aj preparáty na zachovanie zdravia, zvyšovanie hladiny antioxidantov, prevenciu závažných civilizačných ochorení /ako napr.srdcovocievne choroby, nádorové ochorenia, Parkinsonova choroba, Alzheimerova choroba.../,ale pomáhajú aj pri liečbe spomínaných ochorení. Som lekárka a mám osobné skúsenosti s týmito produktami - napr.zmiernenie príznakov Parkinsonovej choroby po užívaní určitých produktov, zmiernenie alergií, zvyšovanie imunity...V prípade otázok ma môžete kontaktovať na mail:iveta.debnarova@gmail.com . Rada poradím a pomôžem. Poradím Vám aj ako za produkty platiť menej. Tiež ak máte záujem o spoluprácu so spoločnosťou NuSkin, napíšte mi na spomínaný mail. Dám Vám dôležité informácie, pomôžem s registráciou, pošlem dôležité materiály.
moja sestra mi ju kupila ako darcek pod stromcek...musim sa priznat, neverila som tomu,tak som sa donutila to skusit uz koli sestre ze sa bachla po vacku :>
po druhom pouziti si to vsimlo okolie ze som ina, mam zdravziu pokozku!!!!
mala som zmiesanu plet t-zonu a je to ovela lepsie....teraz verim tomu uplne.
je to sice drahe ale sa to oplati a podla mna o mnoho viac ma stoji kozmeticka ako nuskin a mam to doma! :>>
Strasne draha, ale piling je zazrak - je po nom uplne hladka plet.
Mas mastnu plet? Tak si kup krem DR. Scheller s ananasom - ten mi pomohol. Z tej NU SKIN sady som skusala len piling.